Problem sa WINDOWS 2008 server R2

poruka: 7
|
čitano: 2.746
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozdrav,

Na računaru imam instralirana 2 OS-a Win 7 Ultimate i Win 2008 R2.Problem je u 2008 R2 ,kad sam ga instalirao dođe do logiranja piše New Password:

Confirm New Password:

i ja unesem novi password od 5brojeva i 3slova pa is ve konbinacije sam probao i sama slova i same brojeve ali ništa uvjek piše Password does not meet lenght,complexity,or history domainmolio bih sve koje snaju nešto o ovome da pomognu.

HVALA

SENAID

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moraš imati najmanje 8 znakova, od toga mora najmanje 1 slovo biti veliko i najmanje 1 broj.

Logaros
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Problem sa WINDOWS 2008 server R2
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina

moraš zadovoljiti sve kriterije.

-3 grupe od 4 (mala, VELIKA, 1235, %&#$) kao i da se nesmije ponavljati unazad 12 mjeseci isti pass. Duljina od 8-13 pa naviše (neki programi imaju problema s više od 18).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran

HVALA probat ću.{#}

SENAID
15 godina
protjeran

bravo senaide bez tebe ni ja nebih znao

14 godina
protjeran