Problem s podizanjem windowsa 7

poruka: 14
|
čitano: 3.657
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s podizanjem windowsa 7
Znaci ovako...nemogu pokrenit windowse!zamrzne mi kod onog loga od windowsa i nece dalje!zatim sam pokusao instalirati ponovo windowse i dode do dijela kad treba zavrsit instalaciju i kad treba uc u windowse i na destkop i onda opet zamrzne kod tog loga!safe mode ne mogu ukljucit jer mi kaze da safe mode ne radi jer windowsi nisu instalirani do kraja!sda da radim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s podizanjem windowsa 7
moglo bi lako bit da je ram plocica.otisla. provaj memtestat ili izvadit jednu pa drugu i s obje provat instalirat i ako imas 4 ram slota ubacit rame u druga dva. nemas moj pc uredjen pa nagadjam da je dual channel.
Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
Imam 4 plocice od giga rama...ok probat cu na taj nacin,mozda se nesta dogodi
13 godina
neaktivan
Cini se da nije do rama,probo sam svaku plocicu zasebno i probo sam dodavat stalno po jednu i nista...primjetio sam i da na picetku kad pokaze logo maticne,kod mene gygabite budu neke crne tockice po ekranu sto prije nije bilo
17 godina
roby024 kaže...
Cini se da nije do rama,probo sam svaku plocicu zasebno i probo sam dodavat stalno po jednu i nista...primjetio sam i da na picetku kad pokaze logo maticne,kod mene gygabite budu neke crne tockice po ekranu sto prije nije bilo

Navedi plz konfiguraciju i starost. Prema prvoj nekoj predodžbi rekao bih da je ili grafička ili matična.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
Athlon 64 5000+,maticna gygabitova neka am2 starija,ram 4 plocice po giga kingmax 800mhz,graficka nvidia 9800 gt,napajanje chieftek 550w!ugl upalim danas komp i digne sustav,zatim se zamrzlo i nisam mogo nista,nakon restarta pokrene mi neki repair i kad je to proslo zamrzne kod tog loga!i to mi se desilo par puta!i sta cu uzmem da instaliram ponovo windowse i kod prvog pokretanja opet zamrzlo na istom mjestu,a u safe mode mi neda jer windowsi nisu do kraja instalirani!
16 godina
neaktivan
roby024 kaže...
Athlon 64 5000+,maticna gygabitova neka am2 starija,ram 4 plocice po giga kingmax 800mhz,graficka nvidia 9800 gt,napajanje chieftek 550w!ugl upalim danas komp i digne sustav,zatim se zamrzlo i nisam mogo nista,nakon restarta pokrene mi neki repair i kad je to proslo zamrzne kod tog loga!i to mi se desilo par puta!i sta cu uzmem da instaliram ponovo windowse i kod prvog pokretanja opet zamrzlo na istom mjestu,a u safe mode mi neda jer windowsi nisu do kraja instalirani!

ako si provjerio memoriju, čekiraj disk skini negdje hirensa, imas na njemu hdd sentinel.... moguče isto tako da ti se grafa pregirjava ili procesor ako nije ništa od navedenog najvjerovatnije je ploča.... pozzz

Isto tako ako si klokao resetiraj bios na defoult postavke...

Sada sam vidio o crnim točkicama post čekiraj grafu ako možeš od nekoga posuditi bilo bi dobro... jer ako ti baca artifakte već u BIOSU najvjerovatnije je do grafičke, sve prođe oke do dizanja windowsa ali kad pokuša nešto zahtjevnije prikazat zmrzne...

na 9800gt učestalo odlazi lem sa vremenom

Life suck's and then you die.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 9:05 (asasi).
13 godina
neaktivan
Ma graficka ta je vec 4 god stara,znaci ako je osla nebi bilo cudo!
13 godina
neaktivan
Graficka je bila u pitanju,probo stavit od prijatelja i sve bez problema radi!kupio sam odma msi ati radeon hd 7750 nadam se da nisam pogrijesio sto sam ju uzeo,ima garanciju 3 god,valjda ce dobro igre gurat
17 godina
roby024 kaže...
Graficka je bila u pitanju,probo stavit od prijatelja i sve bez problema radi!kupio sam odma msi ati radeon hd 7750 nadam se da nisam pogrijesio sto sam ju uzeo,ima garanciju 3 god,valjda ce dobro igre gurat

HD 7750 je po snazi kao HD 5770, 6770. To bi značilo da ju tvoj procesor nije u stanju gurati preko 60-70% opterečenja u idealnom slučaju. Jednostavno je prelab.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
Svjestan sam toga al mogo sam osim ove za 800kn uzet mislim 6670 ili nvidia n630,tako nesta mislim,ova 6670 je bila 650 kn a ova druga oko 550,a rekli mi u hg spotu da je ova moja puno bolja zato sam ju i uzeo a razlika je oko 200kn
17 godina
roby024 kaže...
Svjestan sam toga al mogo sam osim ove za 800kn uzet mislim 6670 ili nvidia n630,tako nesta mislim,ova 6670 je bila 650 kn a ova druga oko 550,a rekli mi u hg spotu da je ova moja puno bolja zato sam ju i uzeo a razlika je oko 200kn

800 Kn si dao za 7750? Pa to je kartica za 700-750 Kn. HD 7770 već imaš za 830. HD 6670 pak od 480 Kn na više.

Puno je bolja, ali s tim procesorom razlike performansi između nje i npr HD 6670 ni nema. čak ni 6670 ne može tjerati preko 90%.

No dobro si postupio ako ćeš uskoro mijenjati procesor (ili cijelu platformu) a zadržati grafičku.

13 godina
neaktivan

u vinkovcima imamo sam links i hg spot!links je jos skuplji a ova 7750 je najbolje za te novce sto sam mogo uzet...pa kad bude para sigurno cu mjenjat i ostale komponente..maticnu rame i proc...a do tad je ovako kako je!

17 godina
roby024 kaže...

u vinkovcima imamo sam links i hg spot!links je jos skuplji a ova 7750 je najbolje za te novce sto sam mogo uzet...pa kad bude para sigurno cu mjenjat i ostale komponente..maticnu rame i proc...a do tad je ovako kako je!

Pa nisi morao u Vinkovcima uzet. Uzmeš iz ZG i dostava ti je uglavnom oko 45 Kn. Ali dobro.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice