- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Navedi plz konfiguraciju i starost. Prema prvoj nekoj predodžbi rekao bih da je ili grafička ili matična.
ako si provjerio memoriju, čekiraj disk skini negdje hirensa, imas na njemu hdd sentinel.... moguče isto tako da ti se grafa pregirjava ili procesor ako nije ništa od navedenog najvjerovatnije je ploča.... pozzz
Isto tako ako si klokao resetiraj bios na defoult postavke...
Sada sam vidio o crnim točkicama post čekiraj grafu ako možeš od nekoga posuditi bilo bi dobro... jer ako ti baca artifakte već u BIOSU najvjerovatnije je do grafičke, sve prođe oke do dizanja windowsa ali kad pokuša nešto zahtjevnije prikazat zmrzne...
na 9800gt učestalo odlazi lem sa vremenom
HD 7750 je po snazi kao HD 5770, 6770. To bi značilo da ju tvoj procesor nije u stanju gurati preko 60-70% opterečenja u idealnom slučaju. Jednostavno je prelab.
800 Kn si dao za 7750? Pa to je kartica za 700-750 Kn. HD 7770 već imaš za 830. HD 6670 pak od 480 Kn na više.
Puno je bolja, ali s tim procesorom razlike performansi između nje i npr HD 6670 ni nema. čak ni 6670 ne može tjerati preko 90%.
No dobro si postupio ako ćeš uskoro mijenjati procesor (ili cijelu platformu) a zadržati grafičku.
u vinkovcima imamo sam links i hg spot!links je jos skuplji a ova 7750 je najbolje za te novce sto sam mogo uzet...pa kad bude para sigurno cu mjenjat i ostale komponente..maticnu rame i proc...a do tad je ovako kako je!
u vinkovcima imamo sam links i hg spot!links je jos skuplji a ova 7750 je najbolje za te novce sto sam mogo uzet...pa kad bude para sigurno cu mjenjat i ostale komponente..maticnu rame i proc...a do tad je ovako kako je!
Pa nisi morao u Vinkovcima uzet. Uzmeš iz ZG i dostava ti je uglavnom oko 45 Kn. Ali dobro.