Problem sa opterecenjem procesora

poruka: 7
|
čitano: 1.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ima par dana nakon sto sam updata League of Legends da se suočavam sa čudnim problemom,riječ je o opterećenju procesora na 100%.uglavnom kada pokrenem bilo koju igricu procesor se optereti na 100% i fps padne na 10-15 ali kad upalim task mngr procesi se unormale i sve dok je tsk mngr upaljen kompjuter radi normalno cim ga izgasim (task mngr) i provam pokrenuti igricu ili nesto slicno opet isti problem. Pa me zanima da li netko zna do cega je?

P.S. Laptop Toshiba satelite

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam isti problem samo razlika je u tome što ja nemoram ništa pokrenuti da bi bilo opterećenje 100% već je non-stop 100% opterećenje

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa opterecenjem procesora

Daj printscreen procesa. Ostao ti neki proces otvoren tamo.

14 godina
neaktivan

Ma nije nista ostalo upaljeno jednostavno kad ga upalim proces je 100% sve dok ne upalim tsk mngr kad ga upalim sve radi normalno,cim ga ugasim ista prica

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

otvoris task manager odes na procese i pogledas koji program ima preko 100.000k to ti je 4. stupac, npr chrome uvijek ima oko 100.000 k a sad gledaj da li neki program ima vise od toliko i kad ga nadjes napisi nam tu

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e sada s tim je sve uredu najvise mi je zauzima League of legends oko 500k ali problem je u tome sto nemam problema kad je tsk mngr upaljen,nego samo kad je on ugasen ali tada nemogu vidit da li je ista upaljeno. Odlucio sam rusiti windows posto mi je org a nisan napravio backup u pocetku da li mogu instalirat obicni sa torenta pa unijeti org key ili ga trebam nositi na servis.

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa opterecenjem procesora
mozes prek torrenta
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice