Pozz,Naime ovako kada upalim laptop sve je normalno,i krene očitavati windows xp,i onda stane pojavi se na sekundu,dvije plavi ekran i nešto piše i ponovo krene palit windows,i tako ukrug.Što bi to moglo biti:srušeni windows pa da probam stavit novi,ili je nešto ovako vrisnilo.btw laptop nije moj nego od sestrične.Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pošto sam novi na forumu i ja sam imao taki problem
probaj ući prije nego ti dođe slika da ti učitava windows upirući tipku F9 i ući ćeš u safe mode i oda probaj skenirati sa antivirusom provjeri dali je ikakav virus stigao ako ne uspiješ to napravit stavi novi windows
Bio sam to sa safe mode napravio i ništa opt isto,ali najveći je problem što mi sestrična ima nekakv rad za fakultet,pa bi to trebao nekako spastit probat ću s win 7..kao neću obrisati particije ostavit ću ih kako jesu a staviti ću novi OS,to sam već jednom uspio,ako ne onda ću obrisati particije i stvoriti nove.
Bio sam to sa safe mode napravio i ništa opt isto,ali najveći je problem što mi sestrična ima nekakv rad za fakultet,pa bi to trebao nekako spastit probat ću s win 7..kao neću obrisati particije ostavit ću ih kako jesu a staviti ću novi OS,to sam već jednom uspio,ako ne onda ću obrisati particije i stvoriti nove.
Skini si neku live distribuciju linuxa, primjer ubuntu, sprži to na CD, bootaj PC s njega, kad uđaš na desktop sada ubuntua pronađi HDD particije, ukopčaj USB i snimi na njega ono šta ti je bitno.
Kad si sve snimiš kaj misliš da ti je potrebno ubaci windows instalacijski medij i onda tek instaliraj windowse ponovo, svakako formatiraj particiju na kojoj su prije bili.