Problem instalacija windows 7 USB stick zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.463
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem instalacija windows 7 USB stick

Pozdrav znači imam problem sljedeci, prilikom instalacije windowsa 7 na laptop koji nema opticki uređaj samo je moguća instalacija preko sticka, napravio sam preko wintoflasha botabilni usb. Instalacija je super krenila i sve je odlično instaliralo, kada je završila laptop se restarta i automatski opet instalaciju pokrene od nule, bez ičega da sam stisnuo i tako stalno u krug, koliko god ja instalirao, sa restartom mi se uvijek vrati na instalaciju. Molim vas pomagajte, hitno je.

Dali sam možda nešto kod botanja u biosu krivo podesio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 4:48 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem instalacija windows 7 USB stick
razer1911 kaže...

Pozdrav znači imam problem sljedeci, prilikom instalacije windowsa 7 na laptop koji nema opticki uređaj samo je moguća instalacija preko sticka, napravio sam preko wintoflasha botabilni usb. Instalacija je super krenila i sve je odlično instaliralo, kada je završila laptop se restarta i automatski opet instalaciju pokrene od nule, bez ičega da sam stisnuo i tako stalno u krug, koliko god ja instalirao, sa restartom mi se uvijek vrati na instalaciju. Molim vas pomagajte, hitno je.

Dali sam možda nešto kod botanja u biosu krivo podesio.

Pa nakon istalacije kada ide restart onda izvadiš usb stick ili u biosu promjeniš da boota sa HDD-a.

16 godina
neaktivan
Problem instalacija windows 7 USB stick

Zahvaljujem. Problem riješen. ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 5:10 (razer1911).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice