Problem oko ikonica i aplikacija

poruka: 4
|
čitano: 1.477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ok evo malo cudan problem. znaci sve radilo u najnormalnijem redu.

i iso sam OC komp s time da sam non sotp palio gasio i isteko sam hardove samo napajanj. iz nejih da se bezveze ne pokrecu na boku. jer svkai put bi cuo stk stk kad bi restarto iz biosa.

kratko receno upalim sad komp i dole kod sata u notification areni. imam mjesta ko da su tamo ikonice ali nema ikonica.

znaci fali mi od deamon toolsa od zvucne grafe i networka... to je prije bilo.

kad probam pokrenut deamon tools on jednostavno nece se pokrenut. sad skeniram treutno sa mb cijeli komp. ali mislim da mi nije nis uletilo evo ss da vidite na sta mislim

kad kliknem na tu prazninu nis se ne desava

vidite tu prazninu tu bi trebo bit network vidite tu prazninu tu bi trebo bit network
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ok ovoga banalna glupost od windowsa. bili su mi updejti to sam zaboravio dok sam OC komp i to se sad desavalo. i svkai put kad sam upalio komp. poslje tih updejta mi je tako.

i neznam zasto iz gluposti sam u task manageru iso ubit explorer i na novo ga pokrenut rucno i sad sve radi. i programi i sve -.-

Pa ono moze lock

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 17:26 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem oko ikonica i aplikacija
Lacko kaže...

ok evo malo cudan problem. znaci sve radilo u najnormalnijem redu.

i iso sam OC komp s time da sam non sotp palio gasio i isteko sam hardove samo napajanj. iz nejih da se bezveze ne pokrecu na boku. jer svkai put bi cuo stk stk kad bi restarto iz biosa.

kratko receno upalim sad komp i dole kod sata u notification areni. imam mjesta ko da su tamo ikonice ali nema ikonica.

znaci fali mi od deamon toolsa od zvucne grafe i networka... to je prije bilo.

kad probam pokrenut deamon tools on jednostavno nece se pokrenut. sad skeniram treutno sa mb cijeli komp. ali mislim da mi nije nis uletilo evo ss da vidite na sta mislim

kad kliknem na tu prazninu nis se ne desava

Lacko kaže...

Ok ovoga banalna glupost od windowsa. bili su mi updejti to sam zaboravio dok sam OC komp i to se sad desavalo. i svkai put kad sam upalio komp. poslje tih updejta mi je tako.

i neznam zasto iz gluposti sam u task manageru iso ubit explorer i na novo ga pokrenut rucno i sad sve radi. i programi i sve -.-

Pa ono moze lock

omfg.

Ofc.
15 godina

Nemoj ti spavat 2 dana pa cu te pitat.. kratko receno neka tema ide u lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: