Problem sa hard diskom velićinom

poruka: 4
|
čitano: 1.880
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Problem sa hard diskom velićinom

Ovako friško instalirani windowsi 7 par progrma i driveri sve skupa ne preko 1 gb da se koljem, i svaki put kad sam instaliro po jedan program ( koji sam instalirao preko drugog kompjuter ,preko networka na drugi pc se spojio i odatle si instaliro program) npr. ccleaner instaliro i odma 1.gb manje na hardu ,pa neki drugi program i opet isto .ako zna ko u cemu je problem molim nek mi javi evo i slike 

hard je ustvari ssd ocz agility series 3 60 gb

http://www.ocztechnology.com/ocz-agility-3-sata-iii-2-5-ssd.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa hard diskom velićinom

Biće da kada instaliraš program Win kreira system restore tačku. Pokušaj obrisati system restore a ako ti ne treba potpuno ga isključi da ti ne uznemirava SSD.

Pozdrav!

15 godina
protjeran

Hvala ali uspio sam, dok sam instalira preko druge( preko networka ) mašine programe sve stvari je sprema u temp pod user/local negdje bilo je oko 7 i nes gb stvari . ali thx na pomoci

16 godina
Prinko18 kaže...

Hvala ali uspio sam, dok sam instalira preko druge( preko networka ) mašine programe sve stvari je sprema u temp pod user/local negdje bilo je oko 7 i nes gb stvari . ali thx na pomoci

- 25GB je premalo za sedmicu, upravo zbog ovakvih razloga. SSD-60GB si trebao ostaviti u jednom komadu ili za sam OS barem 30-40GB.

- ali, možeš zato prebaciti Temp (i TMP) na drugi disk (i ostale tempove npr browserov), isključiti sys.restore (raditi ga ručno na željenom disku) itd...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice