Prednarudžba Windowsa 7

poruka: 5
|
čitano: 1.375
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prednarudžba Windowsa 7

Pa evo naslov sve govori, kako sam više nego zadovoljan sedmicom mislio sam je naručiti sada dok traju ovi popusti za prednarudžbe(preorder).

Nakon što je promotivno razdoblje završilo u Americi, stiglo je i u Europu, a nekako mi se najlogičnijim čini to naručiti iz UK, jer mi španjolski ili talijanski windowsi neće baš biti od pomoći.

Ali sad tu počinju moji problemi - nisam stigao naručiti prvi dan popusta, mislim da je to bio 15. 7. sa Amazona i sada kad sam pogledao cijena Win 7 Pro je 179 Ł (oko 1500 kn), prvi dan je bila 89 Ł (oko 760 kn), naravno ciljao sam na onu manju, by the way promotivno razdoblje traje do 9. kolovoza.

Našao sam još par stranica kao www.pcworld.co.uk koji je imaju po onoj stvarno sniženoj cijeni ali oni šalju samo na području UK-a, gledao sam i na Microsoft Hrvatska ali kad kliknem na posebne ponude preusmjeri na američku stranicu pa sam zaključio da se ne žele zamarati sa ovim našim malim tržištem.

E sada znam da je long shot, ali ako je netko naišao na neki UK shop sa sniženom cijenom a da šalju na ove naše prostore neka slobodno napiše Smijeh....

Uz ovakve vijesti, sve mi se čini da ću izvisiti Plač.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 15:58 (The_Goc).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prednarudžba Windowsa 7

Imas na ebayu za kupit od provjerenih MS partnera Vistu s win 7 kuponom za besplatan upgrade.Pro je negdje oko 150$,ultimate oko 200$,home 120$ pa navali.

17 godina
neaktivan
Prednarudžba Windowsa 7

Mislim da je najbolje malo pričekati sa novim Win. Pročitati sve dojmove nakon službenog izlaska, pričekati da počnu dolaziti redovne zakrpe, te eventualno SP1 i onda instalirati i pičit.

Naravno svi oni koji su još uvijek na WinXP oni mogu odmah prelazit, jer je razlika ko nebo i zemlja Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Mislim da je najbolje malo pričekati sa novim Win. Pročitati sve dojmove nakon službenog izlaska, pričekati da počnu dolaziti redovne zakrpe, te eventualno SP1 i onda instalirati i pičit.

Naravno svi oni koji su još uvijek na WinXP oni mogu odmah prelazit, jer je razlika ko nebo i zemlja Namigiva

pa i ne moras cekati. svi novi desktopi i laptopi ce dolaziti sa win 7 od jeseni. nema se sta cekati. cekanje se jedino isplati  velikim tvrtkama koje imaju custom made apoikacije koje se trebaju dovoljno istestirati za win 7. iako, bilo je dovolno vremena za testiranje kroz bete...

16 godina
neaktivan
Brada kaže...

Imas na ebayu za kupit od provjerenih MS partnera Vistu s win 7 kuponom za besplatan upgrade.Pro je negdje oko 150$,ultimate oko 200$,home 120$ pa navali.

Hvala na informaciji, vjerojatno si mislio na nešto ovakvo, jedino što je to oem verzija, a ja sam ciljao na baš retail sedmicu, ali vidjet ću još - imam neke rodbine i u US&A pa možda naručim i od tamo ako bude kakva akcija na newegg-u i sl.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice