Prebacivanje Win10 Home na Pro licencu

poruka: 3
|
čitano: 3.640
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prebacivanje Win10 Home na Pro licencu

Kako mogu predinstaliranu Windows 10 Home verziju na laptopu upgrejdati na Pro? Laptop mi treba za firmu pa bih zato to napravio. Licenca za Home verziju navodno ne vrijedi. Znam da mogu kupiti cijele nove Windowse PRO verziju ali mi se čini da mora biti jeftinija varijanta.

Hvala svima na savjetima

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prebacivanje Win10 Home na Pro licencu

-pogrešno, pogrešan razlog. Win home/pro licenca vrijedi, za komercijalu, piše u licenci. (za office home&student ne vrijedi.. i to piše u svakoj licenci, ne slušaj svakakve (dez)informacije nego pročitaj. Za sve moraš imati licencu i imaš je.. nešto drugo je imaš li npr R1, koristiš li u skladu ili važeća/aktivirana licenca).

-firme koje imaju AD-server, taad imaš uvjet, tad trebaš pro (spajanje na server/autentifikacija), ali nikakve veze to nema s važenjem licence.

-ako želiš, s niže home, možeš na višu pro, jednostavno ukucaš novi key.. i aktivirat će se (jer je zapravo jedan client win/install). Ili upgrade, skineš iso-medij, instaliraš i uneseš key.. obrnuto MS ne dozvoljava (ali se i to može iskemijati). U pravilu je moguć upgrade (ili podsjetnik na free offer za w7-8 na w10, nadogradnja/zamjena staro za novo), dok je downgrade kao izuzetak uz kupljeno računalo predisntaliran npr w10 s pravom na w7.. (jer ponekad firme traže stariji OS, u trenu kad se gura noviji, kad su oba na tržištu prijelazni period). Slično je za verzije.. home-pro-ent..

licence..

ili odgovor MS-MVPa, da, možeš, ako zadovoljava tvoje potrebe (misli se na mrežne, AD..).

-usporedba home/pro.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2018 13:30 (ihush).
16 godina
neaktivan
Re: Prebacivanje Win10 Home na Pro licencu
To je to, sve jasno. Zahvaljujem.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice