Pomoću nLite 1.4.9.1 programa sam naoravio svoj modifikovani Windows XP sa SP3, NETFramework 3.5 SP1, tu sam instalirao grafičku kartiu ATI_071507Q,web kameru Pleomax,mrežnu karticu SMBus,IDE, Ethernet. Međutim, nisam uspio instalirati 713xTVCard i pisač DJ_AIO-NonNetwor F4180 HP. Da li neko zna šta može biti uzrok ovog problema? Ustvari, da li je moguće instalirati tj. ubaciti drivere od pisača (štampača) i TV karte u OS Windows XP-32 bit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nLite ima mogućnost ubacivanja drivera u custom instalaciju koju radiš, tako da možeš ubaciti bilo koje drivere koji su ti potrebni na tvom računalu.
Ovdje ti je sve lijepo objašnjeno:
Zahvaljujem na pomoći! Nešto sam uspio rješiti a nešto još ne. Sigurno ću naći i rješenje za ostalo. Imao sam Tutorijal od Dina na našem jeziku ali mi nedostaje sitnica koja bi mi Novi modifikovani Windows XP učinila još boljim. Ustvari uspio sam sažeti OS XP, Servis Pack 3, Grafičku kartu -ATI, pa i pisač (štampač), Adobe Reader, Flash Player. Međutim, nisam uspio rješiti za TV Card (to je mali problem) i NETFramework 3.5 SP1. Obuhvatim ga sa nLite ali mi ga ne prikazuje u Novom OS. Ostalo mi je OK ( mislim na unos CD key, jezika, Podataka za region i sl.)