dali se moze i kako nakon sto sam instalirao win7 (sa svim drajverima i updajtima 32 verzija) stavit win7 64 bitna verzija bez fresh instalacije molim pomoc sto hitnije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, ne može se. Upgrade x86 verzije na x64 nije moguć, samo čista instalacija.
Naziv teme je FullCOOL Podsjeća me na ono kad nekom kulturno kažeš je*em te glupa (Metnem ti na znanje) LOL
A sad na temu; To nije moguće, kakva ti je konfiguracija? Da vidimo ima li razloga za x64 windowse?
2 t hdd 6 giga rama ati radeon 4770 hd 2 monitora july@ esi zvucna te zvucna onboard i maticna pc- am2rx790. Sad 64 bit mi treba jer se bavim produkciom a odredeni programi tipa reaper ne vrte 32 bitnu, Stoga help
Naravno da ima razloga za x64 no to ne mijenja mogućnost odnosno nemogućnost nadogradnej x86 verzije na x64.
2 t hdd 6 giga rama ati radeon 4770 hd 2 monitora july@ esi zvucna te zvucna onboard i maticna pc- am2rx790. Sad 64 bit mi treba jer se bavim produkciom a odredeni programi tipa reaper ne vrte 32 bitnu, Stoga help
-nema 'helpa' nego install ako želiš više bitića.. osim neobične situacije.. klikni me. (ako dobro vidim, postoji 32bit). Tad ti je sasvim dovoljan patch +4GB.
3,26 vidi ali vsti ne rade cek mislis ubi ove klasicn format ili