Pobrkala mi se tipkovnica

poruka: 9
|
čitano: 5.242
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

znakovi poput upitnika i tocke itd su mi se pobrkali ili neki cak i nestali sa tipkovnice

sa slovima je sve ok

a nisam bas nista radio samo se promjenilo sve

i to ne na klasicnu americku nego na nesto sasvim trece

imam win xp i preumoran sam da se hebem u mozak time pa ako netko zna do cega je

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pobrkala mi se tipkovnica

Meni je wec duze wrijeme swe pohebano

nekoliko mi slowa neradi neki simboli nezz ni ja do cega je cak sam jednom i sistem obaro al nisam nis rjesio

i na kraju sam zakljucio da mi tast newalja ipak to je potrosna roba

Bboy
16 godina
neaktivan

mzes pls reci kakvu tipkovnicu imas? jel zahtjeva neke posebne drivere? jel spojena na usb?

i mislim da to mozes u biosu negdje shebati pa ako si nesto "podesavao" po biosu vjerojatno ti je to

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Control Panel-Regional and langague options-langagues-izabereš hrvatski pa izbrišeš englrski zati što se samo vraća na engleski.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Control Panel-Regional and langague options-langagues-izabereš hrvatski pa izbrišeš englrski zati što se samo vraća na engleski.

stoji hr ali je hr samo sto se slova tice ne svih ostalih simbola
spaja se na usb
ne zahtjeva drivere
makra je genius neznam tocan model uglavnom noviji
i nisam nista dirao u bios
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 9:54 (Escudo).
16 godina
protjeran
Escudo kaže...

znakovi poput upitnika i tocke itd su mi se pobrkali ili neki cak i nestali sa tipkovnice

sa slovima je sve ok

a nisam bas nista radio samo se promjenilo sve

i to ne na klasicnu americku nego na nesto sasvim trece

imam win xp i preumoran sam da se hebem u mozak time pa ako netko zna do cega je

http://www.ic.ims.hr/xp/install_xp.html možda ovo pomogne ima postavke za tipkovnicu
naslov je malo blesav ali što se može to sam našao ili je tipkovnica jednostavno krepala
17 godina
neaktivan

Regional and Language Options - Regional Options, klikni na padajuci izbornik i odaberi "Croatian", zatim klikni na Languages - Details i u tab-u Settings klikni na Add i tamo pod Keyboard layout i Input language odaberi Croatian, Ok, Apply i restart.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
croart kaže...

Regional and Language Options - Regional Options, klikni na padajuci izbornik i odaberi "Croatian", zatim klikni na Languages - Details i u tab-u Settings klikni na Add i tamo pod Keyboard layout i Input language odaberi Croatian, Ok, Apply i restart.

sve to tako stoji, rijesio sam problem tako da sam staru tipkovnicu bacio kroz prozor i stavio novu (uvijek imam rezervnih dijelova za ovakave slucajeve).
Pero35 da vjerujem da je bila krepala, tj 40% tipki.
baci i stavi novu, vise nemam zivaca u zivotu za kompove.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 12:38 (Escudo).
17 godina
neaktivan

Doljni desni kut stavi na HR - a ne na EN

Ispričavam se, nisam vidio da je autor "rjesio problem"

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 12:43 (Sonny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice