Personalize- Windows 8 Pro zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.857
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Personalize- Windows 8 Pro

Mozeli mi netko pomoci da aktiviram ne aktivne prozore u Windows 8 Pro. Putanja: Settings- Change PC settings-Personalize. Slika u prilogu radi boljeg pojasnjenja.Sve tri postavke u tom prozoru su ne aktivne, molim pomoc. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 16:35 (mirpa).

0 1 hvala 0
14 godina
Re: Personalize- Windows 8 Pro
mirpa kaže...

Mozeli mi netko pomoci da aktiviram ne aktivne prozore u Windows 8 Pro. Putanja: Settings- Change PC settings-Personalize. Slika u prilogu radi boljeg pojasnjenja. Hvala

Treba aktivirat OS, sa aktiviranim OS-om se mogu koristit te opcije.

Valentin
15 godina

OS Aktiviran.

14 godina
mirpa kaže...

OS Aktiviran.

Ajmo onda ovako, ako je legalno aktiviran OS onda te opcije rade.

Valentin
16 godina
neaktivan

Ovo je 100 % neki mutež ,jel da su original i aktivirani sa original ključem ,odmah bi sve bilo aktivno

a ,da su original neaktivirani ,pisalo bi crvenim slovima ''Activate Windows'' na označenom mjestu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...

Ovo je 100 % neki mutež ,jel da su original i aktivirani sa original ključem ,odmah bi sve bilo aktivno a ,da su original neaktivirani ,pisalo bi crvenim slovima ''Activate Windows'' na označenom mjestu. 

I š,ta čemo sad i da je mutež, nema tu nikakvog okvira ni na tvojoj ni na mojoj slici,niti treba bilo šta da piše o aktivaciji. Budi ljubazan pa mi pošalji svoju sliku na kojoj piše da su ti Windowsi aktivirani i rejting tvog PC. Ako možeš pomozi ali mi nemoj pametovati.  

14 godina
Personalize- Windows 8 Pro

Ne možemo ti pomoć kako da aktiviraš piratski software{#}, takve stvari su strogo zabranjene na forumu. Možeš pomoć oko toga potražiti negdje drugdje.{#}

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 18:52 (Valentin17).

1 0 hvala 0
15 godina
Valentin17 kaže...

Ne možemo ti pomoć kako da aktiviraš piratski software{#}, takve stvari su strogo zabranjene na forumu. Možeš pomoć oko toga potražiti negdje drugdje.{#}

Hvala lijepo problem riješen, možemo lock temu {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice