PC Podivljo zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.436
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
PC Podivljo

Evo ovako,frend i ja smo igrali cod2 i sve 5 izađem iz cod 2 i explorer mi neda desni klik na radnoj površini,nemogu nijednu mapu otvoriti,kada idem u upravljačku ploču izbaci error,aero mi neradi nemogu ga osposobit sve odjednom otišlo kvragu.

Dali može neka pomoć? PC je bez virusa prazan nema nijednog.

Očiščen je,kad otvaram upravljačku ploču izbaci mi zatvorite programe koji onemogučuju otvaranje upravljačke ploče,nešto u tom stilu mi je ispisalo.

edit

sada izbacuje nema raspoložive memorije.

PM radi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:56 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PC Podivljo

pa re-instaliraj windowse

14 godina
neaktivan
koje windowse imaš??
14 godina
TH3 m3G4LODON kaže...

pa re-instaliraj windowse

Reinstaliraj ti,dam ti sve podatke što imam koje nesmiješ izgubit na glavnom disku pa ti reinstaliraj,a na ostalim diskovima slovo s od slobodnog prostora.

TH3 m3G4LODON kaže...
koje windowse imaš??

Iz priloženog se vidi windows 7.

PM radi.
17 godina
odjavljen
PC Podivljo

Koliko memorije imaš? Koji win 7 - 64 bitni ili 32 bitni?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Koliko memorije imaš? Koji win 7 - 64 bitni ili 32 bitni?

32bitni,4gb meme.

Sve je radilo do danas izvrsno sve 5,i s frendom zaigrao cod1(uvijek 2 napišem) igrali smo 2 sata i zablokala mi igra izašo prisilno iz nje preko task managera,i moro restartat komp jel je bio poludio i kad se restarto onda je do kraja poludio :D,sad smo igrali cod1.

PM radi.
13 godina
PC Podivljo

rekao bih da ti ne radi ram, al da ne radi onda nebi sekomp nebi ni pokrenuo... mora da su ti se pobrkali driveri... load last known configuration bi moglo pomoći... a ak ne reinstall windowsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
d666sermek kaže...

rekao bih da ti ne radi ram, al da ne radi onda nebi sekomp nebi ni pokrenuo... mora da su ti se pobrkali driveri... load last known configuration bi moglo pomoći... a ak ne reinstall windowsa...

Rami su 100% ispravni,memtest opaljen na njima.

Kako misliš load last knof configuration,gdje to stoji? nikad nisam to radio jer nisam imao takvih problema.

PM radi.
13 godina
PC Podivljo

kad uključiš komp tipkaj po F8 dok ti se ne pojavi izbornik gdje biraš oćeš safe mod, normalni boot...itd... tamo negdje imaš load last known good configuration, to će učitat zadnje postavke prije izmjene u driverima/widowsima...

ako to ne upali, probaj s repair ako imaš strpljenja ili reinstaliraj windowse....

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
d666sermek kaže...

kad uključiš komp tipkaj po F8 dok ti se ne pojavi izbornik gdje biraš oćeš safe mod, normalni boot...itd... tamo negdje imaš load last known good configuration, to će učitat zadnje postavke prije izmjene u driverima/widowsima...

ako to ne upali, probaj s repair ako imaš strpljenja ili reinstaliraj windowse....

Ok.prije ću repair nego reinstall windows,jer ima dosta podataka na disku.

PM radi.
14 godina
PC Podivljo

Može lock!

Rješio s Load Last Know Configuration.

PM radi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: