Odabir verzije Win7 zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Odabir verzije Win7

pozdrav! 

imam laptop asus k53u i instalirao sam na njega win7 ultimate. postao je uzasno spor, pa sam jucer instalirao xp ali nazalost ne postoje driveri od laptopa koje bih mogao instalirati na xp

procitao sam puno toga na internetu, ali nazalost nista nisam saznao. zanima me ima li razlike medu verzijama win7 ultimate, home premium te koja je 'najslabija' ?

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Odabir verzije Win7
FiatTipo96 kaže...

pozdrav!

imam laptop asus k53u i instalirao sam na njega win7 ultimate. postao je uzasno spor, pa sam jucer instalirao xp ali nazalost ne postoje driveri od laptopa koje bih mogao instalirati na xp

procitao sam puno toga na internetu, ali nazalost nista nisam saznao. zanima me ima li razlike medu verzijama win7 ultimate, home premium te koja je 'najslabija' ?

hvala!

Starter-okrljaštena verzija,namjenjena prvenstveno slabijim uređajima(netbukićima,mini računalima temeljenim na atomu...).Ima mnoge mane,kao nemogućnost promjene wallpapera(iako ima alata koji to rade) itd.

Home Basic-Verzija bez previše opcija,najbolje se uklapa u urede.Vrlo dobar izbor za surfanje,uredski rad i neke lakše programe

Home Premium-Verzija dovoljna većini kućnih korisnika,većinom dolazi predinstalirana na novijim prjenosnicima

Proffesional-Verzija namjenjena kompanijama,recimo obrada videa,3D modeliranje-uglavnom za zahtjevnije kompanije

Ultimate-Verzija namjenjena onima s jačim konfiguracijama i zahtjevnim korisnicima

Potraži na googleu Windows7 Upgrade Advisor,testirati će računalo i vidjeti imaš li minimalne zahtjeve

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice