Obrisa fotke i ispraznio koš :((

poruka: 10
|
čitano: 2.362
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ljudi zaj**obrisao sam fotke i ispraznio koš...žena će me zadaviti... Dali postoji kakva mogućnost da ih vratim RESTORE ? :((

0 0 hvala 0
17 godina
Eat Da Poo Poo
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Obrisa fotke i ispraznio koš :((
Balkanman kaže...
ljudi zaj**obrisao sam fotke i ispraznio koš...žena će me zadaviti... Dali postoji kakva mogućnost da ih vratim RESTORE ? :((

Znam kako ti je :) 

I ja sam neki dan isto to uradio, samo nisu bile fotke nego dokumenti.

Vratio sam ih uz pomoć ovog 

EDIT: Curse you, Torrente

Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 1:11 (Hambrle).
14 godina
neaktivan
ok ne ide mi ..ostavljam to za sutra ...zovem frenda ......p.s koliko unazad dana možeš vraćati dali ima koji rok...(sori ako je glupo pitanje :))

0 0 hvala 0
17 godina

nista ne diraj i POSEBNO...NISTA ne trpaj sad na hard disk. znaci kopirat neke velike fajle sto jedu prostor. sve gasi i zovi frenda.

treba vidjet kad je sistem sam napravio restore point.

Eat Da Poo Poo
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Balkanman kaže...
ok ne ide mi ..ostavljam to za sutra ...zovem frenda ......p.s koliko unazad dana možeš vraćati dali ima koji rok...(sori ako je glupo pitanje :))

Najbolje bi bilo da si odmah isključio računalo i da na njemu više nisi radio (ili da si odmah išao "odbrisati" datoteke) - tada možda ne bi izgubio ni jednu fotografiju. Ovako ćeš vjerojatno ostati bez nekih fotografija - što više radiš na računalo, to je veća šansa da ostaneš bez više fotografija.

A sad - najbolje bi bilo da više ne uključuješ računalo, nego da taj disk spojite u drugo računalo pa da na drugom računalu "odbrišete" datoteke.

17 godina
torrente kaže...

Recuva je ok nije najbolji izbor, jer ima znatno bolji program za taj posel isto tak je badave a zove se Minitool Power Data Recovery.{#}

Nek u njemu izabere modul Undelete Recovery, jer je fotke izbrisal na normalan nacin pa onda oznaci C particiju ili cijeli disk di su Windowsi pa onda Recover gumb kliknut i nek odradi. Kaa završi svoje i odradi kaj treba, klikne se Show Files pa se onda oznaci ponuđeno i onda oznaci kvacicama kaj se misli spasit pa se klikne na Save Files i to je to.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

Ak kroz taj postupak ne nađe kaj treba, onda nek izabere drugi modul Damaged Partition Recovery u vezi toga je ovaj drugi link pa nek odradi preko njega taj postupak.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 1:58 (rambox).
17 godina

rambox je jedan fini gospodin koji u pretincu "arhiva poruka" ima oko 250 svojih poruka i samo ih vadi po potrebi. {#}

ovu sam do sada vidio 47 puta.

{#}

Eat Da Poo Poo
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
torrente kaže...

rambox je jedan fini gospodin koji u pretincu "arhiva poruka" ima oko 250 svojih poruka i samo ih vadi po potrebi. {#}

ovu sam do sada vidio 47 puta.

{#}

Ma jok nema tu arhive poruka, samo je bokmarkirano na klasican nacin direkt link na taj post di je nekaj spomenuto ko ce stalno pisat iznova nema smisla.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan

Program za recoveranje od tune up utilitiesa je jako dobar, probaj njega, iz osobnog iskustva 3 put sam probal vratiti file s recuvom odmah nakon što sam ih izbrisal i nije našlo ništa.

Neither enemy nor friend, i came back from another world to do battle with you. A fight to the death with you snake, only in that can my soul find respite.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice