- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam kako ti je :)
I ja sam neki dan isto to uradio, samo nisu bile fotke nego dokumenti.
Vratio sam ih uz pomoć ovog
EDIT: Curse you, Torrente
nista ne diraj i POSEBNO...NISTA ne trpaj sad na hard disk. znaci kopirat neke velike fajle sto jedu prostor. sve gasi i zovi frenda.
treba vidjet kad je sistem sam napravio restore point.
Najbolje bi bilo da si odmah isključio računalo i da na njemu više nisi radio (ili da si odmah išao "odbrisati" datoteke) - tada možda ne bi izgubio ni jednu fotografiju. Ovako ćeš vjerojatno ostati bez nekih fotografija - što više radiš na računalo, to je veća šansa da ostaneš bez više fotografija.
A sad - najbolje bi bilo da više ne uključuješ računalo, nego da taj disk spojite u drugo računalo pa da na drugom računalu "odbrišete" datoteke.
Recuva je ok nije najbolji izbor, jer ima znatno bolji program za taj posel isto tak je badave a zove se Minitool Power Data Recovery.
Nek u njemu izabere modul Undelete Recovery, jer je fotke izbrisal na normalan nacin pa onda oznaci C particiju ili cijeli disk di su Windowsi pa onda Recover gumb kliknut i nek odradi. Kaa završi svoje i odradi kaj treba, klikne se Show Files pa se onda oznaci ponuđeno i onda oznaci kvacicama kaj se misli spasit pa se klikne na Save Files i to je to.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat
Ak kroz taj postupak ne nađe kaj treba, onda nek izabere drugi modul Damaged Partition Recovery u vezi toga je ovaj drugi link pa nek odradi preko njega taj postupak.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat
rambox je jedan fini gospodin koji u pretincu "arhiva poruka" ima oko 250 svojih poruka i samo ih vadi po potrebi.
ovu sam do sada vidio 47 puta.
rambox je jedan fini gospodin koji u pretincu "arhiva poruka" ima oko 250 svojih poruka i samo ih vadi po potrebi.
ovu sam do sada vidio 47 puta.
Ma jok nema tu arhive poruka, samo je bokmarkirano na klasican nacin direkt link na taj post di je nekaj spomenuto ko ce stalno pisat iznova nema smisla.
Program za recoveranje od tune up utilitiesa je jako dobar, probaj njega, iz osobnog iskustva 3 put sam probal vratiti file s recuvom odmah nakon što sam ih izbrisal i nije našlo ništa.