Imam 2 diska.Nedavno sam stavio novi disk i sve sa C particije starog diska prekopirao na novi disk koji ima 140 GB.Sada želim instalirati nove Windowse na stari disk od 80 GB.Zanima me dali bi se nešto dogodilo podacima na novom disku,ako stavim nove Windowse na stari disk?Kopirao sam na novi disk sa Acronis Disk Directorom,pa sad dižem Windowse sa novog diska.Na starom disku su particije C i D,a na novom samo E particija.D particiju bih zadržao.Molim hitan odgovor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko ne odgovara a rekao sam da želim odgovor hitno...
Nisam baš skužio, ali probat ću objasnit: XP ti neće ništa napravit ako ga ne instaliravaš na tu particiju. Znači ako ti su na disku 2 particije i na jednu želiš instalirat XP, drugoj ti se neće ništa dogoditi.
Pokušat ću bolje objasnit: želim instalirati nove Windowse XP na particiju C,ali me strah za podatke na particiji E koja je na drugom disku koji ima 140 GB.Negdje sam pročitao da će Windows XP ošteti podatke na particiji većoj od 128 GB.
Neće ti se ništa njima dogoditi, a u vezi ovih 128GB to je bilo da XP ne može više prepoznati više od 128GB na disku jer kada je izašao nije to ni bilo potrebno jer su bili diskovi puno manjeg kapaciteta, a to su riješili u SP1. Dakle intaliraj XP SP2 ili 3 i sve je OK.
Namjeravam staviti Black XP.Hvala Paolo2612.Modovi može lock teme!
Moja iskustva nisu dobra s njim i samo sam ti dao savjet i moje mišljenje. Nema problema, ako tebi odgovara i nisi imao loših iskustva s njim- odlično.