Nezeli mi installirat windows 7

poruka: 5
|
čitano: 1.449
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz, evi jucer sam bio kod sestre da joj installiram windows 7 premium, onda ima xp ali bezveze pa sam joj odlucio windows 7.. jer imam cd... ja ubacim cd u isto vrijeme kad sam bio na xp... i otvori mi se prozorcic i ja odem na install...i i one file pocne installiravat i dode mi do 58% i ne mice se vise.. one tockice idu ali nece prijeci 58 % da s eubijes... pa sam obriso malo cd i ugasio komp i upalio i ista stvar .. nece installirat a prije 1 tjedna sam an ovo msvom installiro i sve je ok bilo.. sto bi moglo biti ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jesi ceko barem 15-20 minuta?
Ako je slabiji lap treba mu malo duze da instalira to je normalno

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Stavi DVD u računalo, restartaj ga i bootaj s njega. Ako neće, u BIOS-u pod Primary Boot Device stavi CD-ROM. 

For time and the world do not stand still. Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je ok sto se tice starijih pc-ova samo treba malo strpljenja.

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni recimo zna sa dvd-a kad idem instalirati na nekim kompovima, onaj dio kad treba pokazat prozor za početak instalacije prvi gdje se bira zemlja, jezik i tako to, zna tamo čekt od 5 do 10 min

na nekima mi to se pojavi odmah, na nekima moram čekati, a dvd je ispravan i sve uredno radi sa njim

dok taj problem nemam kad instaliram windowse sa usb sticka

probaj i ti stavit windowse na usb pa sa njim instalirat, ja u zadnje vrijeme ako mogu instaliram sa usb-a jer mi je jednostavnije nekako, ali opet to ovisi od osobe do osobe

si probao kod instalacije formatirat particiju gdje je xp i onda stavit win7 ili si išao radit dual boot

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice