Pozz, evi jucer sam bio kod sestre da joj installiram windows 7 premium, onda ima xp ali bezveze pa sam joj odlucio windows 7.. jer imam cd... ja ubacim cd u isto vrijeme kad sam bio na xp... i otvori mi se prozorcic i ja odem na install...i i one file pocne installiravat i dode mi do 58% i ne mice se vise.. one tockice idu ali nece prijeci 58 % da s eubijes... pa sam obriso malo cd i ugasio komp i upalio i ista stvar .. nece installirat a prije 1 tjedna sam an ovo msvom installiro i sve je ok bilo.. sto bi moglo biti ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi ceko barem 15-20 minuta?
Ako je slabiji lap treba mu malo duze da instalira to je normalno
Stavi DVD u računalo, restartaj ga i bootaj s njega. Ako neće, u BIOS-u pod Primary Boot Device stavi CD-ROM.
To je ok sto se tice starijih pc-ova samo treba malo strpljenja.
meni recimo zna sa dvd-a kad idem instalirati na nekim kompovima, onaj dio kad treba pokazat prozor za početak instalacije prvi gdje se bira zemlja, jezik i tako to, zna tamo čekt od 5 do 10 min
na nekima mi to se pojavi odmah, na nekima moram čekati, a dvd je ispravan i sve uredno radi sa njim
dok taj problem nemam kad instaliram windowse sa usb sticka
probaj i ti stavit windowse na usb pa sa njim instalirat, ja u zadnje vrijeme ako mogu instaliram sa usb-a jer mi je jednostavnije nekako, ali opet to ovisi od osobe do osobe
si probao kod instalacije formatirat particiju gdje je xp i onda stavit win7 ili si išao radit dual boot