Nekoliko problema s windows 7

poruka: 8
|
čitano: 2.479
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo nekoliko problema koje imam na svojoj windows sedmici:

a) Kada se prijavim na acc "Administrator" i onda odem na "switch users" i pokušam se prijaviti na acc "Administrator" piše mi: "Your account has been disabled. Please contact your administrator."

b) Svaki put kada palim laptop piše mi: "Windows are preparing for first start." -A palim ih po 100-ti put..

c) Sad gledam i piše mi da sam prijavljen na acc "Admin" a prijavio sam se na "Administrator" -Iako mi je bilo čudno zato što mislim da je "Administrator" acc skriven... I sve sam svježe instalirao s original Toshiba Recovery diska

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

?

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nekoliko problema s windows 7
Top Bugovac kaže...
a) Kada se prijavim na acc "Administrator" i onda odem na "switch users" i pokušam se prijaviti na acc "Administrator" piše mi: "Your account has been disabled. Please contact your administrator."

Ne prijavljuj se kao Administrator ,osim u slučaju da zaboraviš lozinku na svom accountu i hoćeš ju resetirat!

Administrator je disablean po defaultu i disablea se na svakom gašenju ili restartu sistema!

Top Bugovac kaže...

b) Svaki put kada palim laptop piše mi: "Windows are preparing for first start." -A palim ih po 100-ti put..

Zato jel nemaš ni jedan pravi account - napravi jedan ,stavi administratorske ovlasti i neće se ponavljati.

Top Bugovac kaže...

c) Sad gledam i piše mi da sam prijavljen na acc "Admin" a prijavio sam se na "Administrator" -Iako mi je bilo čudno zato što mislim da je "Administrator" acc skriven... I sve sam svježe instalirao s original Toshiba Recovery diska

Očito si sada napravil account koji se zove ''Admin'' ,ostani na njemu i pusti Administratora da spava. I s ovim imaš sve ovlasti koje ti trebaju!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...
Top Bugovac kaže...

Očito si sada napravil account koji se zove ''Admin'' ,ostani na njemu i pusti Administratora da spava. I s ovim imaš sve ovlasti koje ti trebaju!

Svaki put kada se s admina odjavim piše mi ista poruka.. :S

16 godina
neaktivan

Napravi novi ,''svoj'' acc sa svojim imenom! Sigurno onda nećeš imati problema!

15 godina

a što je sa pripremom za prvo paljenje.. a napravio sam svoj acc..

nešto sam prčkao po registriju ... može li to biti uzor..

Ehh.. da

I još jedan problem(kojeg ne znam jesam li ga nap.)
Kada upalim bilo koji acc. ne pokrene mi se explorer.exe nego moram ručno.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako si prčkal po registryu ,onda nikakvo čudo! Da ,99% je to uzrok svih tvojih problema!

Pošto očito nemaš ni nekog pravog accounta ,najbolji i najbrži način je da napraviš clean install  Windowsa i ubuduće se kloniš registrya!

14 godina
odjavljen

Imam problema sa funkcijom sleep

Kada hoću staviti comp u mirovanje iliti spavanje,odlogira se,stane,i nakon sekundu dvije ponovo se starta iz spavanja.

Probao sam sve i svašta,no comp se i dalje budi odmah nakon što sam ga stavio spavati.

Ljepo zahvalan za pomoć.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice