Dugo vremana pokusavam da skinem neku od iso datateka s msdn-a no neuspijevam, imam racun na hotmailu no neznam u cemu je problem, dali ima tko iskustva stim i dali bi mi mogao pomoći??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa mozes samo ako platiš.
Googlaj!
Googlaj!
jesam ali nisam uspio nać nista
Pa nemora biti sve na HR jeziku.
Pa nemora biti sve na HR jeziku.
ipak bi htio imat cro verziju
ipak bi htio imat cro verziju
Htio ba ja savsta nesto, pa sta?, da prevoditi će Microsoft svaki alat na HR što se tebi tako hoće...
OnTopic:
Preciziraj tacno šta bi htio za skinuti na HR verziji.
Što, koju aplikaciju?, ne misliš valjda na Windows 7?, pa već su ti rekli da ne možeš dobiti ga besplatno, legalno.
Ako hoćeš HR jezik za Windows 7:
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7-croatian-language-packs/25360.aspx?page=1
Samo ,računaj da su to LP-ovi za RTM ,7600 verziju bez SP1. I koliko vidim ,linkovi su mrtvi!
Ako imaš instalaciju s SP1 ,nećeš ih moći instalirati!
E da, nisam čitao.
Nakon instalacije Windows 7 Ultimate verzije hrvatski jezik preuzmeš preko Windows Update-a što ti je 10 minuta posla. Ne sviđa mi se hrvatsko sučelje jer ima dosta grešaka (veliko i malo slovo, neke stvari nisu prevedene,...). Na ostale verzije se može instalirati preko Vistalizatora, ali to baš i nije najlegalnije budući da MS ne voli petljanje po njihovim proizvodima tako da ćeš taj dio pronaći na Google-u.
Nakon instalacije Windows 7 Ultimate verzije hrvatski jezik preuzmeš preko Windows Update-a što ti je 10 minuta posla. Ne sviđa mi se hrvatsko sučelje jer ima dosta grešaka (veliko i malo slovo, neke stvari nisu prevedene,...). Na ostale verzije se može instalirati preko Vistalizatora, ali to baš i nije najlegalnije budući da MS ne voli petljanje po njihovim proizvodima tako da ćeš taj dio pronaći na Google-u.
Da ,ali to imaš samo u Ultimate verziji ,on treba Professional! Ovdje namjerno ne spominjem Enterprise verziju ,koja se ne može legalno aktivirati za kućno korištenje.
Ovdje imate punu usporedbu SVIH Windows 7 verzija!
Vistalizator NE PODRŽAVA Sedmicu sa instaliranim ili integriranim SP1!!