Molim Vas za pomoc !!!

poruka: 12
|
čitano: 2.447
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molim Vas za pomoc u vezi passworda!!!

Molim Vas ako neko zna kako bi mogao saznati sifru od kompa koji se zakljuca nakon sto se upali screen saver. Dal mozda postoji neki portable program koji se pokrene dok je komp otkljucan i da on pokaze koja je sifra ?? Znaci, netrebam obrisati niti je promjeniti nego samo vidjeti koja je dok je komp otkljucan. Stvarno bi mi pomoglo kad bi mi neko kako da to saznam, ...

Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 1:10 (mikrut).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Molim Vas za pomoc !!!

nezna bas nitko, ... :(

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Molim Vas za pomoc u vezi passworda!!!
mikrut kaže...

Molim Vas ako neko zna kako bi mogao saznati sifru od kompa koji se zakljuca nakon sto se upali screen saver. Dal mozda postoji neki portable program koji se pokrene dok je komp otkljucan i da on pokaze koja je sifra ?? Znaci, netrebam obrisati niti je promjeniti nego samo vidjeti koja je dok je komp otkljucan. Stvarno bi mi pomoglo kad bi mi neko kako da to saznam, ...

Hvala unaprijed!

to ti je ista ona šifra koju moraš upisat kod paljenja da bi se logirao u win

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
Molim Vas za pomoc !!!

Ma da !?!?!?

to sam znao i bez tebe. ....

trebam neki konkretni odgovor, a ne ovakve ...

program sa kojim mozes vidjeti sifru se zove .....

To je odgovor koji meni moze pomoci, a ovakvi kao ovaj mi nepomazu nista :(

0 6 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Molim Vas za pomoc !!!

nemoj bit bahat...tako ti nitko neće pomoć...da pretražiš malo forum našao bi odgovor...

ne možeš ju vidjet možeš ju samo izbrisat...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
Molim Vas za pomoc !!!

sta ti je tak vazno na necijem kompu??? ak nema sifru na administratoru , jednostavno se prijavi preko administratorskog racuna...a sifru mozes saznat na jednostavan nacin...PITAJ GA/NJU

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Molim Vas za pomoc !!!

hvala, stvarno ste mi pomogli, ....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim Vas za pomoc !!!

Probaj sa HIREN BOOT CD-om 11 - opcija KON-BOOT i ulogiraj se kao Administrator, a polje password ostavi prazno tj. stisni ENTER i to je to VOILA!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Molim Vas za pomoc !!!

kad vec tolko pametujes , onda reci na koji nacin se moze saznat lozinka a da se ne koristi nesto tipa keylogger ??? kako bi ti uso u komp neciji ( koji nije tvoj) a da neznas sifru ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
yaro kaže...

Probaj sa HIREN BOOT CD-om 11 - opcija KON-BOOT i ulogiraj se kao Administrator, a polje password ostavi prazno tj. stisni ENTER i to je to VOILA!!!

nezeli on tako , on zeli upast u neciji acc , a da taj neko nezna da je bio tam

17 godina
neaktivan
Molim Vas za pomoc !!!

Upravo sam ti objasnio. Pokreni komp sa HIRENOM <u BIOS-u postavi da se komp boot-a sa CD-a> i odradi kako sam rekao, za ostale informacije pogledaj www.piotrbania.com/all/kon-boot. Tako se ne mijenja niciji password i nitko nezna da si bio u necijem kompu. Za ostalo da vidis necije datoteke ides u c:\Documents setings/user/my dokuments

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 13:19 (yaro).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yaro kaže...

Očito je da PC nije njegov (ili možda je ,ali od roditelja ,koji su mu postavili ograničenja) i da hoće provaliti u tuđi account i ti mu pomažeš!{#}

Pusti trolla nek se snalazi ,a ne mu još u detalje objašnjavat!! {#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice