Kupio sam CD Key za Windows 7 64 bitni
Na kompu imam neki divlji, jel ga mogu legalizirati s ovim CD Kexem ?
Ako je key Genuine ,da ,možeš. Samo promjeni key i napravi Genuine check: KLIK
Možeš, samo ga staviš umjeto ovog divljeg
Da ne otvaram novu temu,
mogu li ja kupiti od nekud windows 7 64bit key (ako da, može link gdje se najviše isplati), i onda ga unijeti u obrt kao privatno vlasništvo?
Da ne otvaram novu temu,
mogu li ja kupiti od nekud windows 7 64bit key (ako da, može link gdje se najviše isplati), i onda ga unijeti u obrt kao privatno vlasništvo?
Za upotrebu Windowsa u obrtu ,moraš za njih imati račun (ako mijenjaš samo Windowse) ,ili račun za cijeli PC ,ako su Windowsi predinstalirani.
Sve je privatno vlasništo ,samo ,za upotrebu u obrtu (kao fiskalna kasa?) moraš imati račun za sve ,jel sve ulazi u temeljni kapital.
Da ne otvaram novu temu,
Za upotrebu Windowsa u obrtu ,moraš za njih imati račun (ako mijenjaš samo Windowse) ,ili račun za cijeli PC ,ako su Windowsi predinstalirani.
Sve je privatno vlasništo ,samo ,za upotrebu u obrtu (kao fiskalna kasa?) moraš imati račun za sve ,jel sve ulazi u temeljni kapital.
Pa ako uzmem preko interneta, onda imam račun (paypal račun) i onda ih mogu unijeti u obrt, kao što mogu i računala, što ne?
ili moram imati samo windows kupljen u hrv za glavno računalo gdje mi je kasa, a za ostala računala mogu komotno kupiti preko interneta?
jer radim se o tome da ja imam 3 računala + 1 računalo kasa.
- osobe i firme (obrti) nisu ista stvar.
- R1-OIB na računu je obavezan.
- za obrt (kod otvaranja) postoji mogućnost da se PC polovni uvede kao sredstvo-kapital.. bez računa, ali za soft moraš imati valjanu licencu i R1.
- OEM je vezan uz računalo, Retail verzija se ne isplati (jeftinije ti je kupit bez kemijanja u prvoj trgovini).