Kupnja Windows 8 Pro x64

poruka: 18
|
čitano: 7.225
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Kupnja Windows 8 Pro x64

Pozdrav,

kao sto naslov kaze, postoji li sada mogucnost kupnje te verzije Windowsa? Online sam samo gledao na stranici MSDN i tu ima u ponudi ali ne Windows 8 Pro x64.

Vidio sam da negdje pise promotivna cijena od 69.99 USD. Ne znam da li je to prava cijena ili ne?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kupnja Windows 8 Pro x64
Windows 8 još nisu službeno izašli na tržište,samo je objavljen Release Preview.
Cijena je 69.99 je promotivna cijena do 31.01.2013 koja se odnosi za korisnike koji se žele odlučiti nadogradnju na Windows 8 a već posjeduju neku verziju Windowsa XP,Vistu ili 7
69.99 se odnosi na cijenu ako kupiš windowse na DVD-u a ima cijena od 39.99 za online verziju.
14 godina
protjeran

Kako kada sam vidio da je u promotivnom razdoblju nadogradnja sa Windows 7 na 8 14,99 USD?

13 godina
neaktivan

Da ali to se odnosi na sve one koji su nedavno kupili ili kupuju računalo.

LINK:http://www.theverge.com/2012/7/2/3132514/microsoft-windows-8-pro-upgrade-deal

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 23:31 (raz0r1ty).
14 godina
protjeran
Kupnja Windows 8 Pro x64

Na MSDN ima vec za skinuti Windows 8 x64 koji nisu RP ili CP pa pretpostavljam da ih ima. Jel imas koju info koliko bi to moglo kostati jer na jednoj stranici je navedena cijena za Windows 8 od 149.99 USD?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8 od 149.99 USD
Windows 8 Pro od 199.99 USD
To su neslužbene cijene.
14 godina
protjeran

Ja sam imao jos prije dosta godina Win XP koji su registrirani na mene ali odavna nemam kljuc, mislis da bi mogao tako napraviti upgrade na 8 Pro? I dali se to vec sada moze online?

13 godina
neaktivan
Službeno se Windows 8 ne može kupiti. na MSDN se možda može predbiljžiti ali
neslužbeno windowsi izlaze 25.10.2012
Da bi napravio upgrade moraš imati računalo sa tim windowsima (XP)
ako imaš to računalo mora biti sposobno pokretati windows 8
Bitno je samo da još uvjek imaš taj pc s windowsima ako nema pc-a nema ni nadogradnje.
14 godina
protjeran

Nemam naravno, ali ako sam ja njima u sistemu kao vlasnik Windows XP licence onda bih morao moci nekim putem nadograditi licencu na Windows 8, barem mi je logicno..

13 godina
neaktivan
Microsoft nema nikakav sistem vlasnika windowsa.
Nadogradnja se samo odnosi na one koji posjeduju računalo sa operativnim sustavom
Ako nemaš instalirane windowse koje si prije kupio ne možeš ni na koji način nadograditi sustav jer nemaš osnovu
Tj. Trebaš imati legalne windowse koji rade da bi mogao nadograditi OS
14 godina
protjeran

Microsoft uz svaki product key ima kome on pripada jel, tako mora imati i mene.. Znaci osoba koja je kupila licencu Windowsa XP ili 7, ne moze zatraziti tj. kupiti od MS-a licencu od Windowsa 8 po povoljnijim uvjetima samo zato jer ih nema instalirane na PC-ju? To mi nema smisla ako ti mozes kupiti Windows 8 Pro za 69.99 USD za DVD verziju a imao si prijasnje verzije jer u tom slucaju ne moras imati Windowse XP ili 7 na PC-ju za nadogradnju jer mozes pokrenuti cistu instalaciju i dobijes product key za te Windowse 8 koje si kupio za 69.99 USD na njihovoj ambalazi.

13 godina
neaktivan
Microsoft samo bilježi CD-key ne i ime i prezime ( niko te ne traži kad upisuješ cd key tvoje osobne podatke)
Ako radiš upgrade Windows 8 bi morao prepoznati da na pcu imaš već neke windowse. barem mislim da je tako
Kao dokaz da si imao windowse trebao bih imati račun ili serial number . pa bih možda nešto mogao napraviti
da kojim slučajem bilježe ime još uvjek bih trebao imati računi ili neku drugu potvrdu
14 godina
protjeran

Da stvarno, izgleda da cu na kraju morati iskasljati 200 USD :D.. Bit ce i nelegalnih ali sumnjam da ce biti sve funkcionalno kao i na originalu.

U svakom slucaju hvala na info i ln.. :)

13 godina
neaktivan

Nema razlike u funkcijoniranju windowsa bili oni legalni ili nelegalni .
Samo što u nelegalnima moraš instalirati bootloader ili na neki drugi način Crack-ati windowse

Jedina je razlika da su nelegalni na neki način zaobišli aktivaciju

To je jedna od najčeščih pogrešaka kada se misli da nelegalni windowsi nemaju punu funcijalnost

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 0:20 (raz0r1ty).
14 godina
protjeran

Mozes koristiti svoj Live ID sa svim funkcionalnostima SkyDrive, Store i ostale usluge MS-a bez da su Windowsi legalni?

13 godina
neaktivan

To je vrlo dobro pitanje ali nitko još nezna 100% odgovor

Još uvjek nije ispitano . treba pričekati da se windowsi nađu u prodaji pa da izađe piratizirana verzija
Live ID i sve funkcijonalnosti možeš koristiti putem web preglednika tak da ne bi trebalo biti problema
a druge usluge/programi (Office i drugi) nisu izravno vezani sa aktivacijom Windowsa bila ona legalna ili ilegalna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 2:13 (raz0r1ty).
14 godina
protjeran

Znam, ali ono, do sada nisam imao potrebu kupovati original ranijih verzija upravo zato jer sam imao potpunu funcionalnost kao i osoba koja ima original naravno osim podrske.. Ako kod ovih ne bude takav slucaj cu kupiti original jer ne volim koristiti nesto na pola.. U svakom slucaju MS ima pravo na to..

13 godina
neaktivan

Mogučnost da Microsoft ograniči pristup Live ID i drugih usluga/servisa u Windowsima 8 to napravi su 50/50
Kada bi Microsoft to pokušao problem bi bio da za svaku uslugu ili neku sitnicu trebao instalirati WGA Validation Tool da potvrdi da su windowsi legalni.

Zaključak:
Live ID i druge usluge prema tome ne bi terbale biti tako ograničene.
Ali nikad se nezna ak su mogli poboljšati zaštitu od piratiziranja na Office verziji 2010 tako bi mogli i na Windowsima 8.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 2:16 (raz0r1ty).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice