OS je Win XP
web preglednik Firefox
POgledaj u povijest, koliko sam ja shvation ti si to gledao na webu?
Ako si unosio na netu, ako je stranica kako kažeš, preglednik pamti unos podataka s tipkovnice koje si unio na tu stranicu.
Otiđi na stranicu, i ako imaš sreće, tvoj broj će biti ondje.
napravi sljedeće:
Otiđi na stranicu>u prostor za upis klikni mišem>i na tipkovnici tipkom down pogledaj iskače li broj i onda se moli da iskoči
EDIT:
Ako je to ovaj imenik onda ćeš moći naći ako nisi obrisao povijest i ako ti je uključeno Pamti unos teksta u browseru
Ako si unosio na netu, ako je stranica kako kažeš, preglednik pamti unos podataka s tipkovnice koje si unio na tu stranicu.
Otiđi na stranicu, i ako imaš sreće, tvoj broj će biti ondje.
napravi sljedeće:
Otiđi na stranicu>u prostor za upis klikni mišem>i na tipkovnici tipkom down pogledaj iskače li broj i onda se moli da iskoči
EDIT:
Ako je to ovaj imenik onda ćeš moći naći ako nisi obrisao povijest i ako ti je uključeno Pamti unos teksta u browseru
yep ali ne ide, pokaže par brojeva al' odi znat koji je? Predpostavljam i kada zovem koda je linija mrtva/van uporabe, što mi je čudno. Mislio sam ako ima kakav .txt zapis ili što već?
yep ali ne ide, pokaže par brojeva al' odi znat koji je? Predpostavljam i kada zovem koda je linija mrtva/van uporabe, što mi je čudno. Mislio sam ako ima kakav .txt zapis ili što već?
Ne, takve stvari se ne zapisuju "nigdje" (doslovno) na PC-u osim u cache browsera.
Ako ti to nije pomoglo, ništa drugo neće.
ovo što on traži se ne zapisuje ni u cache
stari nema ti pomoći
ovo što on traži se ne zapisuje ni u cache
stari nema ti pomoći
krivo sam se izrazio, my bad.
Vidiš da ima brojeve, ali ne zna koji je.
fučkaj ga, kako bi rambo rekao.
then okay, tnx
then okay, tnx
imaš tipku za to :)