Kako otključati skrivene teme Windows 7

poruka: 5
|
čitano: 7.686
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Na windows 7 se uz one defaultne teme nalazi jos 5 tema koje su skrivene... te teme su teme država (Njemačka,Sad...)

Evo kako ih naći...odite pod windows explorer( libraries,slike,pictures...kakogod)

Onda odite pod Organize>folder and search option> (organiziraj >opcije)

>views i pod hidden files and folders označite> show hiden files,folders,drives(na hrvatskoj veriziji odite pod pogled>prikazi skrivene datoteke>prikaži)

I stisnite ok

Nakon toga kliknite gore gdje piše libraries desno od toga da možete pisati po tome...

Kopirajte ovo : C:\Windows\Globalization\MCT.   ,zaljepite tamo i stisnite enter

Vidjet cete 5 foldera sa imenima država... u svakom od njima imate "theme" i "wallpaper"  odite pod theme i pokrenite temu :))

..Nakon toga mozete vratit da vam skriveni folderi ne budu vidljivi...

EDIT: ja nemam hrvatsku verziju pa neznam baš kako ide na hrvatskom ali je slično kako sam ja napisao :)

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 12:08 (Sacrier).

2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
RE: Kako otključati skrivene teme Windows 7
Sacrier kaže...

Na windows 7 se uz one defaultne teme nalazi jos 5 tema koje su skrivene... te teme su teme država (Njemačka,Sad...)

Evo kako ih naći...odite pod windows explorer( libraries,slike,pictures...kakogod)

>views i pod hidden files and folders označite> show hiden files,folders,drives(na hrvatskoj veriziji odite pod pogled>prikazi skrivene datoteke>prikaži)

I stisnite ok

Nakon toga kliknite gore gdje piše libraries desno od toga da možete pisati po tome...

Kopirajte ovo : C:\Windows\Globalization\MCT.   ,zaljepite tamo i stisnite enter

Vidjet cete 5 foldera sa imenima država... u svakom od njima imate "theme" i "wallpaper"  odite pod theme i pokrenite temu :))

EDIT: ja nemam hrvatsku verziju pa neznam baš kako ide na hrvatskom ali je slično kako sam ja napisao :)

Dobar savjet, ali pazi malo ova tema je bila aktuelna barem nekoliko puta samo na ovom forumu, tako da... Iznenađen

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
15 godina
neaktivan
RE: Kako otključati skrivene teme Windows 7
BLOGERX4 kaže...
Sacrier kaže...

I stisnite ok

Dobar savjet, ali pazi malo ova tema je bila aktuelna barem nekoliko puta samo na ovom forumu, tako da... Iznenađen

Thanks :) ,a nezma trazio sam teme nisam naso nijednu Neodlučan

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG
14 godina
neaktivan

Da li itko zna kako napraviti to "organize" u hrvatskoj verziji?

Duje Huljev
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Kako otključati skrivene teme Windows 7

Probao i radi:D 5 tema, Njemacka, USA, Juznoafricka republika, Kanada i Australija. Postam pozadine :)

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice