Kako da ja iz windowsa xp izbrišem windows 7 koji je na mojem laptopu?
De objasni malo više taj tvoj problem...nekontam šta ustvari,jel ti imaš windows 7 i xp instalirani na 2 particije ili?
Ja imam windows xp na C a windows 7 na D.I sad neznam kako da se rješim te sedmice da koristim samo xp.
Formatirat disk i ponovno instalirat XP.
Mislim da druge solucije nema, jer sad imaš dualboot.
Formatirat disk i ponovno instalirat XP.
Mislim da druge solucije nema.
Ima particiju C i particiju D
C=XP
D=7
formatira D particiju i s easy boot cd ili kako se već zove riješi taj dual bot tj. da mu samo XP čita i gotova stvar,a D particija prazna.
udji u disk menagment dok ti je dignut xp,i samo formatiraj particiju na kojoj je sedmica i stvar je riješena
pokreneš stroj i podigni xp-e i onda dok ti radi xp formatiraj particiju D gdje je sedmica,onda staviš cd sa xp-om u stroj i pokreneš kao da ćeš instalirati xp-e ali kad očita sve onda ti dođe jedna opcija i stisni slovo R pa sačekaš i stianeš broj 1 pa enter i upišeš na crnoj poslozi FIXMBR pa enter i onda yes pa upišeš FIXBOOT enter i opet yes i enter i izađi iz toga i to je gotovo izvadi cd sa xp-om i pokreni komp i odmah starta xp-i to je to .ako zapne zovi ali mislim da sam ti sve objasnio prepiši na papir ovo i slijedi upute sto posto radi to je original od microsofta.
Ok, hvala na pomoći.Javim ako zapnem.
Lijepo kao i svake druge,formatiraj disk na kojem su ti windowsi,u čestim slučajevima su na (c:)