poz .. imam problem kad palim racunar pocinje sa dizanjem sistema i onda pocne da pišti (takav zvuk) i u trenutku kad bi trebao biti upaljen samo je crn monitor i to mi se desava par puta, znaci svaki put kad palim comp restartujem ga par puta da bi se upalio ( i uvjek kad zadnji put restartujem imam neke opcije i jakliknem starting normal windows tako nekako) kako mogu ovo rijesti da ne restartujem comp po 3, 4 puta prilikom svakog paljenja..????? .hvala
Koliko i kakvih beepova? Computer POST and beep codes

(mislio sam da je long tri četiri, ali kako nema te opcije onda sam se prebacio na short tri četiri) procitao ono sto pieše( imam jedan modul DDR 2 od 800 mhZ i dva od 512 667mhZ i ajd rekoh moda je nesto sa ovim od 512 izvadio ih al opet isto, tamo pise neki novi hardver ako je spojen to nisam nista radio u skorije vrijeme........nekad ranije mi je zujala napojna jedinica i neku alternativu sam uradio pdmazao hladnjak i nije vise zujala a na ovom linku se spominje mogucnost problema i sa napajanjem ili cak i maicnom..........moželi problem biti meni su kućište,modem.zvucnici,monitor sve na jednom produznom kablu u na jednu štegdoznu ???