Instalacija win 7 sa exsternog HD-a

poruka: 10
|
čitano: 1.615
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ZAnima me jel mogu samo prebaciti windowse sa CD-a i onda instalirat na laptop?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Instalacija win 7 sa exsternog HD-a
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 16:10 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan

To je sa usb-a, je li isto tako treba i sa Exsternim diskom napraviti?

0 0 hvala 0
15 godina

Sve isto

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da ali sad sam citao komentare na internetu kaze da samo prebacim sa CDa na HD i onda sa HDa na  laptop i pokrenem setup.exe i da ce moci.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Instalacija win 7 sa exsternog HD-a

Neće. Svaki bootabilan medij ima boot sector fajlove koji se ne vide u exploreru. Riječ je o par fajlova koji idu na početak particije na HDDu ili USBu. Bez njih, CD/DVD/HDD se ne može bootati. Da je to samo tako, nebi nam trebali razni boot USB creatori kao npr. unebootin.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina

Windows 7 nema setup.exe.On je bootabilan i moraš bootati komp sa bootabilnog medija.Napravit ćeš bootabilan medij od hdd-a preko linka koji je kolega dao.

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kažem da nije točno no obično raspakiravanje .iso fajla 7-zipom na USB i instalacija svaki puta uspije, samo promijenim redoslijed bootanja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ej imas mali programcic i jednostavan je ko za malo dijete,zove se Windows7-USB-DVD-tool,poslao bi ti link ali neznam s koje stranice sam ga skinuo,googlao i kroz 2 min sam ga nasao.uglavnom samo win 7 iso stavis u njega i pita te ces na usb ili dvd,kliknes usb i copy ili next i za par minuta imas bootabilni usb ili hdd sta hoces,naravno moras bootabilne windowse imat,to sam napravio pred 8 dana tako da to radi i jednostavno je totalno.ima i druga solucija iz cmd-a ali ovo je jednostavnije.e i mislim da ti usb mora bit FAT32,nisam siguran pa netko ko zna nek odgovori,meni je bio FAT32 evo tu ga skini http://download.cnet.com/3001-18513_4-10972600.html?spi=b1aaf1c7045f2c99eaeae828bcd5cc2a

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 17:17 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hm, ja samo prebacio sa CD-a na HDD, i onda sa HDDa na laptop i pokrenuo instalaciju i radilo je.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice