Instalacija nove W7 bez brisanja fileova

poruka: 10
|
čitano: 3.096
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Pozz,

Evo interesira me kako da instaliram drugu verziju W7 bez da izbrisem podatke koji su na ovom W7..Nemam druge participacije..I naravno bez onog da moram odabrat koji cu OS koristit nakon sto se ocita bios..
Counter-Strike PRO Player 7800 + Sati :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kol'ko sam upucen to nije moguce uraditi...
Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina

skini ovaj program i napravi drugu particiju na koju ces to sve spremit http://www.partition-tool.com/personal.htm

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Instalacija nove W7 bez brisanja fileova
zoharbizo kaže...

skini ovaj program i napravi drugu particiju na koju ces to sve spremit http://www.partition-tool.com/personal.htm

Sa time sad da napravim novu particiju?

14 godina

Da,sa tim programom mozes bez reinstaliranja napravit novu particiju(disk na koji spremas podatke) a disk na kojem ti je os ostavi koliki mislis da ce ti trebati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Da,sa tim programom mozes bez reinstaliranja napravit novu particiju(disk na koji spremas podatke) a disk na kojem ti je os ostavi koliki mislis da ce ti trebati.

Eto napravio sam particiju bez tog programa..I sad mogu install windowse na tu particiju?..I kako onda da deletam one sa one particije?

16 godina
dodoostyl1337 kaže...
...I kako onda da deletam one sa one particije?

- nije ti palo na pamet, možda, delete?

Jednako tako nemoraš raditi particiju, dovoljno je nekim LiveCDom počistiti disk (win. foldere).

- Prije je dobro potrebne dokumente spremiti u jedan folder.. ili ostaviš kompletan user.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina

Zakoplicirao si,sve sa diska koji si imao prije prebaci na onu particiju koji si sada napravio i onda formatiraj C: disk i na njega instaliraj winse nove

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Zakoplicirao si,sve sa diska koji si imao prije prebaci na onu particiju koji si sada napravio i onda formatiraj C: disk i na njega instaliraj winse nove

Eto kopirao sam sve..Jel mogu sad formatirat disk?Ocel radit to sad lijepo?

14 godina

Sad namisti u biosu da se boota sa dvd-a i onda formatiraj c disk prije instalacije i radit ce sve super,samo ces morat instalirat driver za zvuk,chipset i grafu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice