Instalacija .NET framework 1.1 na Win 7 64-Bit

poruka: 15
|
čitano: 5.712
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

morao bih instalirati ovo iz naslova...a ne da mi...

Prethodno sam cleanup toolom maknuo sav .NET s mašine, i još sam u Turn Windows features on or of maknuo zakačku s .NET Framework 3.5.1 (šta to tamo radi nakon cleanupa...?)

Slijedio sam ovo do detalja:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/how-to-install-net-framework-11-in-windows-7-64/eb1e6232-e874-432e-ab43-17660e25e43d

ali meni Elevated Command Prompt ispiše nakon prve naredbe:

'?dotnetfx.exe' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa jesi li uopče išao s komandom CD do foldera u kojem je taj fajl?

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Instalacija .NET framework 1.1 na Win 7 64-Bit

...ne, pliz mi to objasni, čitao sam nešto o tom CD...ali ne kužim, uglavnom ja kad pokrenem administratorski command prompt meni piše putanja C:\Windows\system32...koju ne mogu brisati...dakle ja nastavljam pisati nakon toga...

Meni je folder DotNet inače, prema uputi, u rootu C diska...u folderu su dvije .exe datoteke, dotnetfx i dotnetfxsp1...

{#}

15 godina
neaktivan
8oy5cout kaže...

...ne, pliz mi to objasni, čitao sam nešto o tom CD...ali ne kužim, uglavnom ja kad pokrenem administratorski command prompt meni piše putanja C:\Windows\system32...koju ne mogu brisati...dakle ja nastavljam pisati nakon toga...

kad ti se konzola otvori ukucaj:

c:
cd c:\DotNet

I onda nastavi pratiti korake sa onog linka...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
17 godina
neaktivan
Baš tako kako si napisao? A šta je ovo kao iznad C: pa ispod ovo ostalo...nešto cd...? Kužiš da meni piše kad otvorim konzolu C:\Windows\system32>_
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da bas tako kako sam napisao.

Svaka linija predstavlja jednu komandu nakon koje pritisnes enter. Zar prvi puta u zivotu vidis DOS?

17 godina
neaktivan
hm...u "konzolu" sam znao tu i tamo nešto upisati ali uvijek je radilo iz prve...neki chkdsk, hostname, ping ili sl...za DOS sam čuo ali nisam znao da je to i ovo u vezi...'ajde probat ću tako kako si napisao...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 22:57 (8oy5cout).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-očigledno nisi programer, pa pitanje, zašto ti je potreban net.1.1? Petljanje po net-u obično završava novom instalacijom.

-net 3.5.1 je sastavni dio sedmice. Cleanerima možeš samo uništiti OS.

-instaliraj netfr.v.4, kažu da popravi 1.1 ... i noviji uključuju net 1.1

-ili promijeni OS.

-btw, šetanje po pathu, kad otvoriš konzolu CMD, trebao bi biti u user folderu, s naredbom cd.. ideš gore, cd\ ideš na root, tj na sedmici je to C:\ .. pa cd 'ime direktorija..' - TAB pomaže.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
8oy5cout kaže...
za DOS sam čuo ali nisam znao da je to i ovo u vezi...

Windows konzola i DOS imaju isti nacin rada (i izgled). Toliko su slicni da ih neupuceni ponekad mjesaju.

Ako si vec par puta koristio konzolu kako to da ne znas upisati par osnovnih komandi?

Ihush postavlja dobro pitanje koje sam zaboravio pitati. Za sto ti to treba bas .NET framework 1.1?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 23:01 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
...nisam programer...imao sam sve što ide sa sedmicom...a zašto je jedan program koji sam htio instalirati zatražio 1.1 ne znam...uglavnom pustio sam ga da sam ode po njega i prilikom instalacije 1.1 mi je komp javio compatibity issues...i na kraju program nije htio proraditi...a treba mi... ...onda sam našao te neke tutoriale, i cleanup tool...pa sam sve removenuo, sad bih probao staviti čisti 1.1 pa pokušati instalirati taj program koji trebam... ...za sad mi sve i dalje radi, nemam dojam da sam uništio OS...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
16 godina
8oy5cout kaže...
. ...za sad mi sve i dalje radi, nemam dojam da sam uništio OS...

- nisi dovoljno uporan. Windowsi su very resilient, al' ne toliko da na kraju nebi uspio... potrudi se. {#}

- net.1.1 nije podržan na sedmici. Jednak rezultat kao sipanja supera u dizelaša.

- noviji net-ovi, sadržavaju stare (osim štro instalacija starog soft. ne vidi ... pa instaliraš u comaptability modu).

- stariji soft koji koristi dijelove 16bit koda ne radi pod sedmicom.

- imaš XP mode ili virtualizaciju, dual boot.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
...ništa od tog svega, na C: sam napravio novu particiju i instalirao XP, i instalirao program koji sam trebao i sad naravno radi... Sad još samo da mi netko objasni kako da napravim dual boot, znači sad mi se automatski diže XP, a htio bih birati hoću li XP ili 7-icu... :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

...ne, nije mi to pomoglo, ali ovo je:

http://www.sevenforums.com/tutorials/8057-dual-boot-installation-windows-7-xp.html

Napravio sam dual boot s EasyBCM...i radi!

Jupi! Osjećam se kao ozbiljan programer!

{#}

Hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice