Instalacija 32-bitnog windowsa sa drugim keyom

poruka: 21
|
čitano: 6.168
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

u posjedu imam originalni key za 64-bitne windowse i zanima me bi li radio pri instalaciji 32-bitnih.

takodjer, ja sam sa tim keyem instaliravao 2 puta, pa me zanima koliko mi je jos pokusaja ostalo.

Zanima me jos, posto sam key dobio sa 64-bitnim windowsima gdje se mogu skinuti 32-bitni, moze jedna sigurna stranica? (napominjem na trazim ilegalno rjesenje, a ne crackove, dakle windowse 7 32-bit bez keya)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 1:07 (CRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nemos ga nigdi skinit nego se samo mos minjat za 32 bitni key sa nekim jedino ako imas neku drugu verziju osa onda moras minjat key...recimo ima win 7 pro 64 bit a oces pric na ultimate...nemas ogranicen broj prema tome mos instalirat windows koliko god puta oces samo mora biti instaliran na jednom kompu...ne na vise njih...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 1:08 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nekuzim, nemogu nigdje skinut sto?

a ovo da mogu samo na jednom kompu isto ne kuzim, jedan key nemoze biti vise puta istovremeno aktiviran, to mislis?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Instalacija 32-bitnog windowsa sa drugim keyom
CRT kaže...

nekuzim, nemogu nigdje skinut sto?

a ovo da mogu samo na jednom kompu isto ne kuzim, jedan key nemoze biti vise puta istovremeno aktiviran, to mislis?

da...jedan key moze samo na jednom kompu istovremeno radit...ako ti triba mogu ti ja dat key u zamjenu za nesto(32bitni)

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan

brziniski google

"The keys do not distinguish between 32 or 64 bit. You can use the key you received with a 64-bit copy of Windows 7 "

dakle vjerojatno radi i obrnuto.

ima na torrentima, skini verziju Windowsa koju imaš, ali nađi onu koja ima zasebni crack, naravno, nemoj crackat nego stavi svoj ključ.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 1:07 (xhopeon).
15 godina
neaktivan

eh, ali problem mi sta moram ta dva racunala koristit istovremeno :/ a temeljena su na istom keyu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CRT kaže...

eh, ali problem mi sta moram ta dva racunala koristit istovremeno :/ a temeljena su na istom keyu....

nope, u tom slučaju ne!

inače bi trebao dobiti 2 DVDa sa 32 i 64 bitnim Windowsima, no samo JEDAN ključ koji radi s obje verzije, i samo ga JEDNOM smiješ koristiti, ali možeš reinstalirati i prelaziti s jedne na drugu verziju kolko oš

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 1:11 (xhopeon).
14 godina
protjeran

originalan key za 64bit-nu verziju je važeći i za 32bit-nu, jedino ograničenje je 1 lincenca za 1 PC (bez obzira koliko puta reinstalirao windowse) mjenjat PC možeš ovisno dali imaš OEM ili Retail,

...download-at možeš na službenim microsoft stranicama.

15 godina
neaktivan

dobio sam serijski key za windows 7 od prijatelja koj zivi u svicarskoj.Da mu taj serial vazi za 3 komp.a on aktivirao 2 i ostalo je samo za jos jedan.Instalirao sam win7 i nije hteo da prihvati serijski?Moj prijatelj mi je rekao da je sve ok,a sto nece kod mene nemam pojma.Hteo bih da pitam ovde dali postoji neka stranica na microsoftu gde bih napisao serijski a da mi od tamo odgovore jeli ispravan i za koja verzija windowsa je ustvari.Da napomenem da moj drug je ovih dana na putu za USA i neznam kad ke se ponovo javiti(mozda za jedan mesec)a meni je to vreme predugo.Spominjao mi je da se radi o win7Home ili Basic ili Pro(ne znam tacno) ali mi nije rekao dali je 32bit ili 64bit.a ja se nemogu setiti tacno koja je verzija windowsa.Pa zato ako ima neka stranica na microsoft-u gde bih postavio serijski a da mi od tamo odgovore za validnost i koja je tacna verzija windowsa.Mozda bih trebao da instaliram windows-a sa svicarskom jezicna podrsku?Neko resenje bih molio ukoliko neko zna kako resiti ovaj problem.Hvala..

0 0 hvala 0
15 godina
Evo kantaktiraj ih preko telefona ili mailom www.microsoft.com/hr/hr/
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
neaktivan

upravo kontaktirao sam na njihov suport centar(slika).Nisam pitao o kojoj se verziji radi mislim za32bit-64bit.Ne znam zasto mi je rekao da vazi samo za jedan komp.drug mi kaze da je za 3.

0 0 hvala 0
15 godina

- mozda ti je prijatelj dao krivi key??

- mozda je taj key stvarno samo za jedno racunalo??

- mozda je je key za N verziju vindowsa ( home premium N sto znaci da je za europsko trziste posto je SWI u EU )

.. bit ce da ces morat pricekat da ti se prijetelj ponovno javi!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

izgleda da cu cekat prijatelja.Key je ispravan(potvrdio je covek iz microsofta vidi sliku) a mozda je kako to kazes za verzija  N.

0 0 hvala 0
15 godina

vidio sam da je key ispravan.. ali samo za jedno racunalo i to bez N.. sto mislim da se u EU nemoze nabaviti (osim izvan EU)

preostaje jedino da ti je prijatelj krivo shvatio svoju licencu tj. da je mislio kako je za 3 racunala umjesto jednog ILI da ti je slucajno poslao krivi key (koji je slucajno u istom trenutku validan za samo jedno racunalo)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pročitaj pažljivo šta ti je odgovorio ovaj tip iz MS-a:

Ključ je za Home Premium verziju i to vjerojatno neka OEM verzija što stavljaju kod novih notebooka i slično te vrijedi samo za jedno računalo.

Fejk si i nebitan si!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 11:34 (F1-IVO).

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Pozdrav, evo jedno pitanje.. Imam asusov lap i s njim dobio 64bit win.. Ima oem win home premium sa instalacijom na onoj skrivenoj particiji.. Sad znam da taj win mogu instalirat koliko god puta hocu,ali posto s tim win dobijem brdo predinstaliranih programa koje masu zauzimaju,a ne trebaju mi i neda mi se svaki put ih brisat, ja sam na torrentu skinuo cisti 64 bit win home premium i aktivirao ga sa serialom od win koje sam dobio sa lapom.. Sad ja sam ga aktivirao 2 puta uspjesno,al mi je lik u ducanu rekao da pazim jer imam ograniceno koliko puta mogu aktivirat bez obzira sto se radi o identicnoj verziji windowsa, kao da treba proc nekih 3 mj da bi opet mogao.. Jel to istina ili mogu otkljucavat koliko god hocu puta sa tim kljucem koji sam dobio?? Hvala, pozz

0 0 hvala 0
14 godina
Lfbo kaže...

Pozdrav, evo jedno pitanje.. Imam asusov lap i s njim dobio 64bit win.. Ima oem win home premium sa instalacijom na onoj skrivenoj particiji.. Sad znam da taj win mogu instalirat koliko god puta hocu,ali posto s tim win dobijem brdo predinstaliranih programa koje masu zauzimaju,a ne trebaju mi i neda mi se svaki put ih brisat, ja sam na torrentu skinuo cisti 64 bit win home premium i aktivirao ga sa serialom od win koje sam dobio sa lapom.. Sad ja sam ga aktivirao 2 puta uspjesno,al mi je lik u ducanu rekao da pazim jer imam ograniceno koliko puta mogu aktivirat bez obzira sto se radi o identicnoj verziji windowsa, kao da treba proc nekih 3 mj da bi opet mogao.. Jel to istina ili mogu otkljucavat koliko god hocu puta sa tim kljucem koji sam dobio?? Hvala, pozz

Koliko ja znam mozes koliko god hoces puta.Samo smijes na jednom kompu od jedanput.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

-MS prati key, broj aktiivacija i istivremenih OSeva s istim keyom. Ako radiš reinstall na istom računalu problema nećeš imati, tj nebi trebalo biti. Ukoliko pak instaliraš na drugim računalima, očekuj probleme i prestanak važenja keya.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Ma samo za jedno racunalo pitam, ovo s kojim sam idobio win. Ovaj predinstalirani win koji sam dobio nema niti jednog updatea ni sp1.. Ja sam skinuo na torrentu istu verziju win, znaci home premium 64bit sa sp1 i sa svim updateima do sad.. + sto krecem sređivat od 0,a ovako prvo moram brisat sve one programe sto mi ne trebaju.. Znaci sigurno mogu aktivirat koliko hocu puta iako je skinuto sa torrenta i ista verzija???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok, imam vinse 7 home premium 64-bit serial key. Dali bi netko želio mijenjati za vinse 7 bilo koju verziju ali 32-bit!?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko ja znam sa istim keyom možeš aktivirati 32 i 64 bit samo mora biti ista verzija.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 9:26 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice