Pozdrav,
instalirao sam windows xp sp3 koji ne podrzava HR tipkovnicu.
HR tipkovnica se ne moze namjestiti uobicajenim putem u C.P.-u
Prosli put sam rijesio taj problem sto sam otisao i ovu temu http://www.forum.hr/archive/index.php/t-459360.html i skinuo dole navedeni link. Naravno link vise ne radi.
S neta sam skinuo kbdcr.dll al nikako ne mogu exportat
1. Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Keyboard Layouts\0000041A]
"Layout Text"="Croatian"
"Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5030"
"Layout File"="KBDCR.DLL"
2. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Nls\Locale]
no i dalje ih ne uspjevam exportat.
Ima netko rjesenje za ovo ili neki drugi postupak da dobijem HR tipkovnicu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Očito je moddana instalacija i izbačeni ''suvišni'' jezici i ko zna šta još.
Nađi i skini original XP SP3 (untouched verzija) i napravi file repair - ukucaj sfc /scannow u cmd.
To bi trebalo rješiti stvar. Pošto ti linkove ovdje ne mogu stavljat zbog pravila foruma ,ukucaj (ili c/p) Windows XP SP3 untouched u Google.
ima li mozda jos neka mogucnost?
prosli put sam uspio napraviti bez skidanja navedenog
To je jedina s kojom si siguran da ćeš napraviti posao kak treba.
Možeš (možda ,nisam to probaval) napraviti file check i kad te zatraži ,skini ovdje KBDCR.DLL (original ,sada izvađen s cd-a) stavi ga na desktop i usmjeri file check na njega.
Mislim da sam pronašao to Cro Keyboard,ako na to misliš?
u oba slucaja kad napravim u doljem desnom kutu mi se pojavi ? i EN ;ega prije nije bilo no i dalje ne nudi HR, ovaj programcic sto si stavio takav je bio i prvi put kad sam uspio instalirat HR tipkovnicu samo je na dnu pisalo da je namjenjen SP3 a ovaj je za SP pa valjda yato ne radi
u oba slucaja kad napravim u doljem desnom kutu mi se pojavi ? i EN ;ega prije nije bilo no i dalje ne nudi HR, ovaj programcic sto si stavio takav je bio i prvi put kad sam uspio instalirat HR tipkovnicu samo je na dnu pisalo da je namjenjen SP3 a ovaj je za SP pa valjda yato ne radi
File je sa original XP SP3 cd-a.
Znači da je upravo ono kaj sam napisal - moddana instalacija. Skini original .iso i napravi system file repair.