Ekran podijeljen na 4 dijela

poruka: 13
|
čitano: 6.898
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ne znam da l isam pogodio temu, jer je mozda i graficki problem al radi se o sljedecem. Drug mi je donjeo laptop sa desktopom kao na slici. Ekran je podijeljen na cetiri dijela, ne podjednako al ije podijeljen. Da li se radi o gresci u Windows-u ili je ipak do grafike, ili je mozda ekran otisao....il sta vec, meni je totalno nejasno u cemu je problem. U prilogu su slike mislim da se dovoljno vidi jer nemam trenutno cime napravit kvalitetniji prikaz.

1 1
2 2
3 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Ekran podijeljen na 4 dijela

pokušaj potpuni uninstall grafičkog drivera (prije toga skini najnovije drivere na desktop) i onda instaliraj nove drivere

16 godina
neaktivan

Samo da napomenem da se ovaj problem manifestuje od samog paljenja laptopa, znaci i prilikom BOOT-a je isto....pokusam sad pa da vidimo imal rekacije kakve

16 godina
neaktivan

Isto je i sa najnovijim driverima. Ni reinstalacija ne pomaze.....jel ovo znaci da je GPU cucavela?

16 godina
moderator

ako je kod POST-a i u BIOS-u ista situacija onda je definitivno hardverski problem...

grafička, ekran ili negdje između...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan

da d ai u BIOS-u je isto, nema mu pomoci izgeda

16 godina
moderator

dakle harverski problem...

najbolje odnijeti na serviš, možda se može riješit...iako sumnjam

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

dakle harverski problem...

najbolje odnijeti na serviš, možda se može riješit...iako sumnjam

Nema sta se danas nemoze rijesit.....vijerovatno ti je negdje vlage pokupio na kablovima za ekran sto se kaci ili se lomi kabal nedje i to je uzrok prelamanja slike....nijeli ispadao ti laptop u neko dogledno vrijeme zadnjih mijeseci i nijel posipat vodom ili da je radio u naglo promijenjivim temperaturama...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
XXX-Man kaže...

ako je kod POST-a i u BIOS-u ista situacija onda je definitivno hardverski problem...

grafička, ekran ili negdje između...

Ili u samom BIOS-u.

Posebno nakon neuspješnog pokušaja nadogradnje istog (s nekom verzijom firmvera koji je namijenjen vrlo sličnom modelu laptopa ali s ekranom druge rezolucije). Pretpostavljam da je laptop dovoljno star da nije nešto ovog tipa.

13 godina
neaktivan

Pozdrav svim forumasima,

I mene muci isti problem ,zanima me dali je Mornar ovaj uspjeo rijesiti,i kako.

Kod mene definitivno nije bilo ni vlage,ni padova,kao mogucih uzroka ovakve pojave.

0 0 hvala 0
13 godina
jaruga kaže...

Pozdrav svim forumasima,

I mene muci isti problem ,zanima me dali je Mornar ovaj uspjeo rijesiti,i kako.

Kod mene definitivno nije bilo ni vlage,ni padova,kao mogucih uzroka ovakve pojave.

Probaj spojit laptop na neki drugi monitor, ako je i na njemu slika takva onda je u grafičkoj problem

13 godina
neaktivan
probo sam s drugim monitorom i tu je OK,cak sam stavio i Ubuntu,i tu je sve OK,
17 godina
jaruga kaže...
probo sam s drugim monitorom i tu je OK,cak sam stavio i Ubuntu,i tu je sve OK,

Koja je rezolucija drugog monitora i da li je manja od rezolucije na laptopu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice