Duplo otvaranje !

poruka: 7
|
čitano: 2.357
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Duplo otvaranje !

Pozdrav forumasi

..Igram jednu igru MP i sad kad god otvorim tu igricu onda moram otvoriti jos jedan program odnosno client "nije cheat i nema veze sa tim " dal je moguce postaviti da kad god otvorim tu igru da mi automatski otvori i taj programcic. Cuo sam da je to nekako prije islo preko properties << target .....

Za one koje zanima vise .. " Radi se o igrici San Andreas multiplayer a uz to da pokrenem i samp keybindse "

Prva druga peta ;) ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Duplo otvaranje !

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Duplo otvaranje !
Langsdorff kaže...

ovo mi nije nikako pomoglo ja netrazim program samp keybinds-e ja to vec imam nego pokusajem da kad pokrenem igricu da se automatski pokrene i to

ipak hvala

Prva druga peta ;) ;)
14 godina
protjeran
Duplo otvaranje !

Aha, nisam odmah skužio kaj hoćeš. Želiš li istovremeno pokrenuti dva ili više programa, najlakši način da to ostvariš je pomoću jednostavne batch skripte. Evo kako bi to moglo izgledati:

@ECHO OFF

REM Ovdje pokrecem toolse za igru

start /d "C:\Program Files\Toolsi Za Igru" tools.exe

REM Ovdje pokrecem igru gdje pwnam sve kaj vidim

start /d "C:\Games\Manufacturer\Igra Di Sam Car" igra.exe

Sejvaš si to u My Documentse ili gdje već kao "multilauncher.bat" i kreiraš shortcut kojega naljepiš na Desktop. gg

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Aha, nisam odmah skužio kaj hoćeš. Želiš li istovremeno pokrenuti dva ili više programa, najlakši način da to ostvariš je pomoću jednostavne batch skripte. Evo kako bi to moglo izgledati:

@ECHO OFF

REM Ovdje pokrecem toolse za igru

start /d "C:\Program Files\Toolsi Za Igru" tools.exe

REM Ovdje pokrecem igru gdje pwnam sve kaj vidim

start /d "C:\Games\Manufacturer\Igra Di Sam Car" igra.exe

Sejvaš si to u My Documentse ili gdje već kao "multilauncher.bat" i kreiraš shortcut kojega naljepiš na Desktop. gg

hvala ti na ovom korisnom postu moja igra bi izgledala ovako mada mi nece da proradi mora da sam nesto shebo :(

@ECHO OFF
start /d "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\SAMpK.exe
start /d "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe

Nekako mi nije jasno gdje da zatvorim ove navodnike i jel mi sve ok :( :(

Prva druga peta ;) ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 18:37 (aneLL).
14 godina
protjeran
Duplo otvaranje !

Navodnici se koriste kada u putanji target foldera imaš razmake. Znači, putanju target foldera (foldera gdje ti se nalazi igra) stavi u navodnike, a nakon toga izvršnu datoteku koju želiš pokrenuti. Pogledaj malo bolje moj primjer i vidjeti ćeš da su i u njemu putanje u navodnicima. U tvom slučaju bi skripta izgledala ovako:

@ECHO OFF

start /d "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas" SAMpK.exe
start /d "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas" gta_sa.exe

Kada se umoriš od GTA, pokreni Command Prompt, upiši "start /?" bez navodnika i vidi kakve sve switcheve start naredba koristi. To ti je za domaću zadaću. {#}

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Navodnici se koriste kada u putanji target foldera imaš razmake. Znači, putanju target foldera (foldera gdje ti se nalazi igra) stavi u navodnike, a nakon toga izvršnu datoteku koju želiš pokrenuti. Pogledaj malo bolje moj primjer i vidjeti ćeš da su i u njemu putanje u navodnicima. U tvom slučaju bi skripta izgledala ovako:

@ECHO OFF

start /d "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas" SAMpK.exe
start /d "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas" gta_sa.exe

Kada se umoriš od GTA, pokreni Command Prompt, upiši "start /?" bez navodnika i vidi kakve sve switcheve start naredba koristi. To ti je za domaću zadaću. {#}

Code radi. Svaka čast majstore skratio si mi dvije sekunde od pokretanja igre pa ti se sračunaj kolko je to ;)

P.S   Zadaću sam uradio ; )

Tema moze lock

Prva druga peta ;) ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice