Pozdrav forumaši,
imam jedan problem. Krenuo sam instalirati windows xp na jednom računalu, došao dio kad radim particije i formatiram ih. TU JE NASTAO PROBLEM. Naime napravio sam samo c particiju od 50GB (hard disk ima 150GB), a nisam napravio drugu particiju tako da je nakon instalacije bila vidljiva samo jedna particija od 50GB gdje je instaliran windows, a 100GB je ostalo neiskorišteno. Onda sam ponovno pokrenuo instalaciju i od tog "neiskorištenog" prostora sam napravio d particiju i na nju sam digao vindows. Tako da su na kraju postojale dvije particije, ali na svakoj je bio windows i imao sam dual boot. Onda mi je palo na pamet da upalim računalo i izaberem onaj windows koji je na c particiji. Kad se računalo upalilo onda sam formatirao d particiju na kojoj se nalazio drugi windows, sve je prošlo bez problema. E PROBLEM JE SLJEDEĆI: kad se računalo pali traži me da odamerem windows koji da boot-a, bez obzira što drugog windowsa NEMA. Kad odaberem prvi normalno se sustav digne i sve radi normalno, a kad odaberem drugi ne može se dići windows ( što je i logično jer ga nema). E sad je moje pitanje: na koji način ( dali uopće postoji naćin) da to maknem, tj. da se računalo normalno pali kao da je jedan windows ( što i je), te da mi ne prikazuje taj screen.
Unaprijed hvala i lijep pozdrav,
Ilija