Dual boot windows xp i vista

poruka: 7
|
čitano: 1.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo ovako.. htio bih imati dva boot menua ili kako se to već zove. Imam originalni windows xp i vistu. Zasada imam nasnimljen xp. Svi tutoriali na youtubeu su da odeš na my computer, menage pa disk management i odeš denim klikom na shrink volume. A to na xp-u nema. Svi koji su pravili tutoriale imaju 7. Pomoć plisss. 

Zahvaljujem ko mi pomogne {#}

karlo hlišć

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dual boot windows xp i vista
monkeyman036 kaže...

Evo ovako.. htio bih imati dva boot menua ili kako se to već zove. Imam originalni windows xp i vistu. Zasada imam nasnimljen xp. Svi tutoriali na youtubeu su da odeš na my computer, menage pa disk management i odeš denim klikom na shrink volume. A to na xp-u nema. Svi koji su pravili tutoriale imaju 7. Pomoć plisss. 

Zahvaljujem ko mi pomogne {#}

Zaboravio sam kako se na xp shrink-a particija, al to možeš napraviti sve i sa particion magic-om.

13 godina
neaktivan

ne kuzim te ??

karlo hlišć

0 0 hvala 0
15 godina
monkeyman036 kaže...

ne kuzim te ??

Nadam se da sam ja tebe dobro skužio

Ti hoćeš napraviti još jednu particiju na disku gdje bi instalirao visu?

13 godina
neaktivan

gle želim kad mi se upali komp da mi piše windows xp a onda ispo vindows vista i izaberem na koji hoću i kliknem enter

karlo hlišć

0 0 hvala 0
15 godina
monkeyman036 kaže...

gle želim kad mi se upali komp da mi piše windows xp a onda ispo vindows vista i izaberem na koji hoću i kliknem enter

Evo našao sam kako se uđe u disk managment na xp

, video je loše kvalitete al skužit ćeš što treba radit.

Tu trebaš napravit novu particiju, neznam jel u videu objašnjeno kako, ako nije istraživaj malo, nije teško. Nakon što napraviš tu particiju, ubaci dvd od viste u PC bootaj PC s tog cd-a i u instalaciji kad te pita na koju particiju želiš instalirat odaberi tu novu što si napravio i to je to

13 godina
neaktivan

ma hvala puno....

ali eto danas sam instalirao windows 7 i sve je uredu {#}

karlo hlišć

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice