Brisanje Viste i Instalacija Windowsa7 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.696
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Brisanje Viste i Instalacija Windowsa7

Molio bih nekoga da napise detaljne upute kako kompletno izbrisati Vistu i instalirati Windows7...nikad nisam radio instalaciju operativnog sistema pa bi mi trebala pomoc,hvala unaprijed!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Brisanje Viste i Instalacija Windowsa7

No big deal. A na forumu je brdo tutorijala o tome. Počevši od ovog.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
12 godina
neaktivan

Pretpostavljam da bi bez problema prema ovim uputama uspio windows7 instalirati ali kao sta sam napisao neznam kako vistu izbrisati tako da mogu sedmicu na cisto instalirat nezelim imat oba operativna pogotovo zato jer mi je ovaj sad  prepun virusa i zato i instaliram isponova windowse

14 godina
NGin kaže...

Pretpostavljam da bi bez problema prema ovim uputama uspio windows7 instalirati ali kao sta sam napisao neznam kako vistu izbrisati tako da mogu sedmicu na cisto instalirat nezelim imat oba operativna pogotovo zato jer mi je ovaj sad  prepun virusa i zato i instaliram isponova windowse

U instalaciji biraš opciju CUSTOM, dolaziš do particija, odabereš opciju DRIVE OPTIONS (tamo imaš upravljanje particija-DELETE, FORMAT,NEW itd.), sve partcije zbrišeš s opcijom DELETE, kreiraš nove particije s opcijom NEW, kad ih izradiš, opcijom FORMAT formatiraš sve particije osim ove SYSTEM RESERVED (ovu ništa ne diraš, ostaviš ju kako je).

Ova sistemska neka bude barem 50GB veličine, ostale kako hoćeš, on bude kod izrade prve particije izradio i particiju SYSTEM RESERVED veličine 100MB, kad te pita za to samo odaberi OK.

To je to, samo slijedi tutorijal koji ti je kolega preporučio.

Valentin
12 godina
neaktivan

Hvala puno!{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice