Afterwind (browser strategy)

poruka: 10
|
čitano: 6.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo jedan browser dragulj, ali stvarno. Potpuno je drugačije od klasicnih browser igara poput OGame-a naprimjer. Igra se samo u browseru, turn-based, na stvarnoj politickoj karti. Jedna partija na mapi Europe traje mozda 20-30 minuta, igra ne trazi puno vremena (dodete, odigrate koju partiju kad mozete i to je to). Registracija je jako jednostavna, ali ipak napravite account (nemojte ići kao guest).

Trenutno nema baš previše igrača, pa bi bilo dobro da nas što više igra. Nick u igri mi je Caulerpa, pa me tamo preko PM-a slobodno pitajte ako nesto trebate.

http://afterwind.com/home/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemojte da ova igra prođe nezapaženo, probajte, odigrajte i barem napisite dojmove (pozitivne ili negativne) :P

0 0 hvala 0
17 godina

Neopisivo podsjeća na Civ i stvarno je šteta što tako malo ljudi igra

U svakom slućaju bookmarkano :)

THX!

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo jedan gameplay video, stavite full screen i 720p

0 0 hvala 0
16 godina
Najbolja broswer igra. Da se moze igrat na ipadu bila bi jos bolja, mrak! Svakako probajte, ima mnostvo scenarija, istocno eu je razvijaju dva decka i stvarno se trude. Partije su mrak, pune obrta i brojnih iznenađenja na koje mozete naici osvajanjem gradova - skrivene jedicine...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobra igrica stvarno. Evo vec par dana igram. Igra jos neko?

Igrice

0 0 hvala 0
16 godina

igram ja, čak pokušavam sad kad imam mal više vremena raditi konverziju Malazan book of the fallen svijeta u scenario za afterwind....

0 0 hvala 0
16 godina

nove fantasy i ostale mape i vlastiti kreator za njih, ODLIČNO.

Ima ko da igra?

sad se zove AT WAR

http://atwar-game.com/home/

0 0 hvala 0
16 godina

par slika u Game of thrones settingu...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Afterwind (browser strategy)
Caulerpa kaže...

Evo jedan browser dragulj, ali stvarno. Potpuno je drugačije od klasicnih browser igara poput OGame-a naprimjer. Igra se samo u browseru, turn-based, na stvarnoj politickoj karti. Jedna partija na mapi Europe traje mozda 20-30 minuta, igra ne trazi puno vremena (dodete, odigrate koju partiju kad mozete i to je to). Registracija je jako jednostavna, ali ipak napravite account (nemojte ići kao guest).

Trenutno nema baš previše igrača, pa bi bilo dobro da nas što više igra. Nick u igri mi je Caulerpa, pa me tamo preko PM-a slobodno pitajte ako nesto trebate.

http://afterwind.com/home/

Igra me oduševila ! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice