Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.361.270
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Polaganje vozačkog
nix2811 kaže...
pa testovi jesu ... svi pricaju tesko tesko ... dosta je samo paziti na nastavi i biti skoncentriran na ispitu ... pogotovo propisi ... el pitanja su logicka i jednostavna .... jedino eto voznja me hebe ...
pa eto da sam znao da ce tako biti sad bi bio doma na novom pcu a ne na ovome krsu :D
al eto nadam se da cu od 3 proc ... kak to sad ispada da neznam voziti ... da sam ko neki tudum :P ...

hehe :D samo car i deri :D a kada ti je sljedeca voznja xd?

13 godina
nix2811 kaže...
pa testovi jesu ... svi pricaju tesko tesko ... dosta je samo paziti na nastavi i biti skoncentriran na ispitu ... pogotovo propisi ... el pitanja su logicka i jednostavna .... jedino eto voznja me hebe ...
pa eto da sam znao da ce tako biti sad bi bio doma na novom pcu a ne na ovome krsu :D
al eto nadam se da cu od 3 proc ... kak to sad ispada da neznam voziti ... da sam ko neki tudum :P ...

Ti si lud ako usporedjujes PC i vozacku...vozacku kad odradis, odradio si...i ako imas prevozno sredstvo..tek tad ces uvidit dotad nevidjenu slobodu kad shvatis, da mozes ic bilo di sa autom( mislim na ceste) da nemora vise ovisit o prevozu drugih, o busu, tranvaju ili cime vec...da mozes ic kad oces, doc kad oces...to je vjeruj mi sloboda ceste koju tek shvatis kad dobis vozacku u ruke i kad sjednes za volan svog auta, motora ili cega vec...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
TheDarkSide kaže...
nix2811 kaže...

Ti si lud ako usporedjujes PC i vozacku...vozacku kad odradis, odradio si...i ako imas prevozno sredstvo..tek tad ces uvidit dotad nevidjenu slobodu kad shvatis, da mozes ic bilo di sa autom( mislim na ceste) da nemora vise ovisit o prevozu drugih, o busu, tranvaju ili cime vec...da mozes ic kad oces, doc kad oces...to je vjeruj mi sloboda ceste koju tek shvatis kad dobis vozacku u ruke i kad sjednes za volan svog auta, motora ili cega vec...

bas to :D 

13 godina
neaktivan
razermario kaže...
nix2811 kaže...

ako upadnem za slj srijedu tada ako ne tek onda za 13 dana :D miss da 6.3. 

ne mislim se vozit autom posto auto ima 1kw preko ogranicenja ... tako da neda mi se placat 1000kn il kolko je vec zbog 1kw

13 godina
nix2811 kaže...
razermario kaže...
nix2811 kaže...

ako upadnem za slj srijedu tada ako ne tek onda za 13 dana :D miss da 6.3. 

ne mislim se vozit autom posto auto ima 1kw preko ogranicenja ... tako da neda mi se placat 1000kn il kolko je vec zbog 1kw

huh... a nista kako god SRETNO sa voznjom... :D i javi kako je proslo :D 

13 godina
neaktivan
hvala ... al ja sam meni se cini ureknut ... naravno da cu javiti :D
pa ljudi oko mene misle da se za*ebavam dok sam pao ... svi znaju da dobro vozim al eto uvijek me netko drugi s*ebe ... a ja tu nis nmg ...
13 godina
nix2811 kaže...
hvala ... al ja sam meni se cini ureknut ... naravno da cu javiti :D
pa ljudi oko mene misle da se za*ebavam dok sam pao ... svi znaju da dobro vozim al eto uvijek me netko drugi s*ebe ... a ja tu nis nmg ...

hehe ma nisi :D samo losi dani xD moras imati ujutro neki predosjecaj :D ako ga dobijes samo odgodi ispit :D 

13 godina

Rokni par zestica kao moj kolega, to ga je opustilo i smirilo...samo onda se nadaj da te ne zaustave panduri, jer ti nebi bila dobra slika "pijan" na ispitu vozackog:D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Rokni par zestica kao moj kolega, to ga je opustilo i smirilo...samo onda se nadaj da te ne zaustave panduri, jer ti nebi bila dobra slika "pijan" na ispitu vozackog:D

ma sad sam bio smiren ... ono kao da vozim samo sa instruktorom ... al eto nije me islo .... 

13 godina
Polaganje vozačkog

:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nix2811 kaže...
TheDarkSide kaže...

ma sad sam bio smiren ... ono kao da vozim samo sa instruktorom ... al eto nije me islo .... 

Kolega, nebih procjenjival razlog pada. No kad čitam tvoje postove čini mi se da si čak i presiguran u svoje sposobnosti. Možda nije tako, al obićno ljudi koji pričaju da znaju vozit (pogotovo oni koji su nešto vozili od malena) zanemare neke sitnice jer im postane vožnja rutina, Sitnice koje moraš pazit u autoškoli , a kasnije neke ipak zaborviš ma kako bio savjestan vozač. Tako da ti predlažem da budeš malo sumijičav prema sebi i probaš si ipak naći grešku. Npr. kolega je spomenuo gestikulaciju, dal je je bilo u tvom slučaju od "strane babe" jer ako nije , a ti si izlazio bez obzira što je stala ona je u prednosti i ti smiješ krenut tek kada si 100% siguran da je stala da tebe pusti.

Imao sam slično iskustvo, isto sam vozio auto , traktor motor od malena. I kod polaganja me rušio na najglupljem mjestu. Ulasku u kružni tok. Lik je ušao na 1 ulaz, ja na 3. no pošto je kružni tok bio malen ispitivač je procjenio da je to bilo preriskantno i da je to oduzimanje prednosti. Kasnije kolko god vozim kroz taj kružni tok postupio bi isto. Ali jbg pravila su pravila.

16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Ja sam išo na lječnički kod privatnika. Mislio sam da ću past psiho test, ali lik je samo prešo pogledom preko testa i reko čestitam prošli ste {#}

Do sad nisam čuo da je itko na tom pao...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 15:32 (cuspajz).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sve je to ok ... al ja nisam presao u suprtni trak tj u njezin ... tako da nema razloga za rusenje ... koga god sam pito reko je da me je bezveze srusio ... cak i vlasnik autoskole ...
17 godina
neaktivan

Pa eto imaš hrpu svjedoka, lijepo na sud i tuži ako je tako. Ako će ti instruktor posvjedočiti da te je rušio bez razloga nemaš problema :P

Ja sam skeptičan prema svim tim izjavam rušio me bezveze jer se često ispostavi da je samo jer sam sišao s ceste, nagazio na trotoar, ugasio se nasred križanja i psovao na ljude... Ako su te stvarno oštetili i imaš svjedoka (instruktora) raspitaj se kako to možeš utužiti na sudu.

16 godina
moderator
nix2811 kaže...
sve je to ok ... al ja nisam presao u suprtni trak tj u njezin ... tako da nema razloga za rusenje ... koga god sam pito reko je da me je bezveze srusio ... cak i vlasnik autoskole ...

Čekaj malo...ako nisi morao prijeći u suprotni trak, zašto si se zaustavio? I to 2 puta?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
nix2811 kaže...

Ljudi koji zive u gradu nikad nece shvatiti kolko nama na selu znaci auto...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
neaktivan

Da, to je istina. Da živim u Solinu ne bi mogao bez auta ili motora. Ovako u gradu auto stoji parkiran ispred kuće 6 ili 7 dana tjedno ovisno o tjednu, a po gradu obavljam sve bikeovima. Ako pada zaista velika kiša, tada biram ili ostat doma ili obavit autom ako je hitno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
pa valjda znas kakve su babe .... pa eto zaustavio sam se jer sam osjetio potrebu ... a eto ovaj misli da nisam uopce trebo izlazit iz parkinga jer je bila guzva ... a ja dok sam zapocinjao radnju tj izlazak nikoga nije bilo na cesti ...a posto se u rikverc treba ici polako (tako nas uce tamo sve) netko je trebo naic
auti u mojoj traci su stali i dok sam ja vidio da ide baba .... sta sam se trebo vratiti na parkilasno mjesto i pustiti da svi odu ... kako bi to tek izgledalo ... a tako nas ne uce ... ja sam vec sa cijelim autom bio na cesti dok je ona naisla ....
16 godina
Polaganje vozačkog

Pokušavam si to vizualizirat, al nemogu. No nešto mi je tu sumljivo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Polaganje vozačkog

Ako polozis iz prve donosis minimalnu zaradu HAK-u, drzavi i autoskoli i naravno sto vise padas oni vise zaraduju. Oni sigurno imaju neku racunicu koja odreduje koliko ljudi treba pasti da izgleda "realno", a da su svi zadovoljni i da svi zaraduju vise od nekog minimuma koji im je zakonski odreden. Mozda ti jesi napravio gresku i srusili su te, a mozda upadas u skupinu koja im donosi dodatnu zaradu i to ti je to. Mislim da nije tesko zamisliti dogovor izmedu autoskole i ispitivaca da zarade koju dodatnu kunu na tebi i tebi slicnima pogotovo u ovim krasnim vremenima u kojima zivimo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 11:03 (Sint1).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nix2811 kaže...
pa valjda znas kakve su babe .... pa eto zaustavio sam se jer sam osjetio potrebu ... a eto ovaj misli da nisam uopce trebo izlazit iz parkinga jer je bila guzva ... a ja dok sam zapocinjao radnju tj izlazak nikoga nije bilo na cesti ...a posto se u rikverc treba ici polako (tako nas uce tamo sve) netko je trebo naic
auti u mojoj traci su stali i dok sam ja vidio da ide baba .... sta sam se trebo vratiti na parkilasno mjesto i pustiti da svi odu ... kako bi to tek izgledalo ... a tako nas ne uce ... ja sam vec sa cijelim autom bio na cesti dok je ona naisla ....

Ja bih te samim time što si se zaustavljao bespotrebno i time stvarao gužvu rušio...

I sad kažeš da si sa cijelim autom bio na cesti...čemu zaustavljanje onda?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
pa stao sam jer sam trebao prebaciti iz rikverca u 1. brzinu ....
17 godina
nix2811 kaže...

Iskreno, po cijelom opisu bi te i ja rušio...

15 godina
Polaganje vozačkog

Well, napisao sam jedan oduži post noćas, no igrom slučaja nisam poslao.

Prvo, teško je uopće vizualizirati neku situaciju, plus sad imamo samo jednu stranu priče, tvoju, i to ne baš najbolje opisanu.

Dakle izlaziš na rikverc iz parkinga, stvara se kolona u tvojoj traci, dolazi auto iz suprotnog smjera, zastaješ, pa ponovno krećeš, pa opet staješ. Sasvim opravdano rušenje.

Ne kužim čemu si kad si prvi put stao, drugi put opet išao na rikverc, ako si već bio s cijelim autom na cesti. Mogao si prebaciti u prvu i krenuti dalje.

Mogao si također, ako kažeš da ti je trebalo 20cm, napraviti tih 20cm prvi put i nikom ništa, opet u prvu i kreni dalje.

Shvaćam da si ogorčen sad na ispitivača, ali ti to neće pomoć.

No jbg, uhvatila te trta kad se pojavio auto iz suprotnog smjera pa si podsvjesno reagirao kako si reagirao i to te koštalo.

Drugi put se smiri, skoncentriraj se na vožnju i ponašaj se ko da voziš s instruktorom, sretno.

Možeš se i dogovoriti s instruktorom da uhvati nekog kolegu pa da se ponaša ko ispitivač, 1-2 sata, da dobiš malo na hrabrosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nix2811 kaže...

Evo citirat ću tvoj prvi post...

nix2811 kaže...
znaci auto je bio parkiran sa prednjim krajem prema nogostupu ... kaze lik zavezi desni kraj i izadi ... krecem lagano .. izadem na traku ljudi su me pustili van ... i sad nisam do kraja izaso i ide neka baba iz suprotnog traka .. ja sam tada stao .. malo kasnije stane ona (ja mislim pusta me) .. krenem ja opt malo nazad (trebalo mi jos nekih 15-30 cm da mogu lijepo izac) kad u isti tren krene i baba ... ja opt stanem i onda ode ... veli lik vozi tamo od kud se iance krece .. ja dovezo veli lik pao si ... ja ono wtf ...
a nisam sa svojim autom presao u suprotni trak tak da ne kuzim zas sam pao ... a za vrijeme voznje zvala ga neka *ickica da idu na *ebanje .... njemu se pri*ebalo i eto ... i da vec 2x zaredom sam zadnji bio ...

Ajde ne muljaj...

Za pad si kriv samo ti i nitko drugi, najmanje ispitivač.

13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog
evo da javim da sam polozio :D

ispitivac je bio pravi ... cim je vidio tko me je srusio sve mu je bilo jasno ....
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
nix2811 kaže...
evo da javim da sam polozio :D

ispitivac je bio pravi ... cim je vidio tko me je srusio sve mu je bilo jasno ....

Opa! cestitam :D :D {#} 

13 godina

i ja sam sutra moram do svoje doktorice uzeti neku potvrdu da nisam neki dusevni bolesnik lol... i sljedeci tijedan dolaze oni po mene doma i voze me na ljecnicki :D da dodem brze na red ovo ono i valjda odma isti tijedan pocinje skola :) 

13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

hvala hvala al bez {#} sad :D

sad samo cola caj :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
nix2811 kaže...

hvala hvala al bez {#} sad :D

sad samo cola caj :D