Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.360.829
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Polaganje vozačkog
Sint1 kaže...
AFK kaže...
razermario kaže...

necini se onda tako teşko... ? svi kolko cujem su imali samo problema  iz prve pomoci

Prva pomoc je najlaksa stvar od svega nikad nisam cuo da je neko pao prvu pomoc.

- Dobar dan

- Dobar dan

- Naisli ste na osobu koja je u nesvijesti. Sto ce te napraviti?

- Provjeriti cu mu puls i da li dise i ako ne primjeniti masazu srca i umjetno disanje po potrebi

- Dobro sto ce te jos napraviti?

- Pa probati cu dozvati osobu da se uvjerim da je u nesvijesti i ako procjenim da je i dalje u nesvijesti onda cu je lagano lupnuti po obrazu da se probudi, ali ne tako da mogu uzrokovati njeno pomicanje ili daljenje ozlijede.

- Sto ce te jos napraviti?

- Paziti cu da unesrecenu osobu ne pomicem.

- Ako je osoba u blizini opasnosti onda cu je odvuci na sigurno mjesto

- Sto cu napraviti ZVATI CU HITNU ETO STO CU NAPRAVITI

- Pali ste dodite drugi put

Eto tako se pada prva pomoc {#} 

Ako polazete trebli bi znati sto nisam ponudio kao tocan odgovor.

ne lupnut nego postaviti u bocni polozaj i otvoriti disni put ako ne dise ... a dise dosta je samo bocni polozaj .... 

ovo da ces odvuc osobu na sigurno je dobro ... samo si trebo rec da ces kasnije pruzit prvu pomoc te zatim pozvat Hitnu ..... tu si fulo ak se mene pita 

dva polovicna odgovora je uzrokovalo tvoj pad 

16 godina
Polaganje vozačkog

Osim ovog što je kolega naveo:

- provjera ozljeda (lomova, krvarenje)

- krvarenje obavezno, lomovi malo teže ako je osoba u nesvijesti osim ako vidiš vanjske prijelome

Dobio si jedno od lakših pitanja di stvarno možeš prićat 5 minuta, a ti ovako odgovaraš. I ja bih te rušio{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:06 (plavi08).
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

nadam se da cijena nece otic puno nakon 7 mjeseca {#}

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja miss da bas oce .... bolje upisi sa i plati rate ... pa si kasnije bez brige samo voznju obavis ... miss ako si u fin. situaciji i imas dosta godina 

13 godina
neaktivan

Sva pitanja se daju naći na netu kao i odgovori.. Mislim da su čak i skupna pitanja ista kao i na ispitu iz PP... Stavio sam negdje u temi i linkove... Jedino trebate znati zamotati ali to nije tesko ima na YT prikaz... Ako ne na HR onda na ENG...

Let it be
13 godina
neaktivan
duzda kaže...

Sva pitanja se daju naći na netu kao i odgovori.. Mislim da su čak i skupna pitanja ista kao i na ispitu iz PP... Stavio sam negdje u temi i linkove... Jedino trebate znati zamotati ali to nije tesko ima na YT prikaz... Ako ne na HR onda na ENG...

ja sam imo samo teoriju ....  

13 godina
Polaganje vozačkog

Kakva su vam iskustva bila na psihotestu kada ste isli na ljecnicki.. :D cito sam vam oda su ljudi tu vec pali lol!... pa me zanima o cemu se tu radi... :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razermario kaže...

Kakva su vam iskustva bila na psihotestu kada ste isli na ljecnicki.. :D cito sam vam oda su ljudi tu vec pali lol!... pa me zanima o cemu se tu radi... :D 

Ma da ti najobicniji iq test..

13 godina
gogi321 kaže...
razermario kaže...

Ma da ti najobicniji iq test..

http://www.iq-test-hr.eu/hr-hr/4956/page.aspx/iqtest-born-intelligence/1/ad96a6f36c38476cb55b/ kao ovaj jer takmo izgleda xD?

16 godina
neaktivan
razermario kaže...

Rjesavas pitanja o svojim osjecajima, kao npr. jel se bojis visina, jer cujes kakve glasove u glavi i takve stvari.

Nakon toga ti je IQ test, moraš izbacit uljeza u nekom redosljedu - 30 pitanja , 15 minuta imas vremena...

Barem sam tako ja imao...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
zerocool12 kaže...
razermario kaže...

Rjesavas pitanja o svojim osjecajima, kao npr. jel se bojis visina, jer cujes kakve glasove u glavi i takve stvari.

Nakon toga ti je IQ test, moraš izbacit uljeza u nekom redosljedu - 30 pitanja , 15 minuta imas vremena...

aha... neznam kako su neki mogli pasti na tome ? Dali je i to moguce :/ pa se kontam malo.. da se nesmijem vamo a da me nezadesi isto :D jer ima neki primijer toga recimo jer to kao ono sta sam postavio link ... ?

15 godina
neaktivan
razermario kaže...
zerocool12 kaže...
razermario kaže...

aha... neznam kako su neki mogli pasti na tome ? Dali je i to moguce :/ pa se kontam malo.. da se nesmijem vamo a da me nezadesi isto :D jer ima neki primijer toga recimo jer to kao ono sta sam postavio link ... ?

Da nesto tog tipa..

13 godina
Polaganje vozačkog

Aha... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja se sjecam kad sam jos davno to radio, prvo sam dobio 2 stranice punih besmislenih i ludih pitanja...tipa "Ujutro kad se probudite, dali ste zivcani na cijeli svijet?" Ili "Dali ste kao mali pišali u krevet" i tako neke nebuloze...onda sam dobio 20 zadataka i 8 min da ih rijesim...niz, i u tom nizu fali nesto...znaci treba gledat unazad kako ide niz i shvatit sta fali. Žena koja je zaduzena za to je rekla da barem 10 moram rijesit u 8 minuta..nije proslo ni 2 minute ja svih 20 rijesenih tocno...predajem ja njoj ona me gleda pa gleda papir pa me pita "Jesi siguran?"   "Naravno, pregledajte, sve tocno"  Ja ne kuzim zasto bi to trbalo bit tesko? Mislim 8 minuta za 10 zadataka?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
TheDarkSide kaže...

Ja se sjecam kad sam jos davno to radio, prvo sam dobio 2 stranice punih besmislenih i ludih pitanja...tipa "Ujutro kad se probudite, dali ste zivcani na cijeli svijet?" Ili "Dali ste kao mali pišali u krevet" i tako neke nebuloze...onda sam dobio 20 zadataka i 8 min da ih rijesim...niz, i u tom nizu fali nesto...znaci treba gledat unazad kako ide niz i shvatit sta fali. Žena koja je zaduzena za to je rekla da barem 10 moram rijesit u 8 minuta..nije proslo ni 2 minute ja svih 20 rijesenih tocno...predajem ja njoj ona me gleda pa gleda papir pa me pita "Jesi siguran?"   "Naravno, pregledajte, sve tocno"  Ja ne kuzim zasto bi to trbalo bit tesko? Mislim 8 minuta za 10 zadataka?

ako je tako neznam kako su onda neki mogli pasti iz toga.. ono ponavljati ga ovo ono.. ko da su propisi xD 

13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

ovi HAK-ovi ispitivaci nisu normalni .... dns sam pao nisam posteno ni sjeo u auto .... ja ne vjerujem kakvih sve dzubradi ima ... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
nix2811 kaže...

ovi HAK-ovi ispitivaci nisu normalni .... dns sam pao nisam posteno ni sjeo u auto .... ja ne vjerujem kakvih sve dzubradi ima ... 

sta je bilo ? ima vamo moj frend samo nije retrovizore namijestio kaze doci drugi puta... ono wtf 

13 godina
neaktivan
znaci auto je bio parkiran sa prednjim krajem prema nogostupu ... kaze lik zavezi desni kraj i izadi ... krecem lagano .. izadem na traku ljudi su me pustili van ... i sad nisam do kraja izaso i ide neka baba iz suprotnog traka .. ja sam tada stao .. malo kasnije stane ona (ja mislim pusta me) .. krenem ja opt malo nazad (trebalo mi jos nekih 15-30 cm da mogu lijepo izac) kad u isti tren krene i baba ... ja opt stanem i onda ode ... veli lik vozi tamo od kud se iance krece .. ja dovezo veli lik pao si ... ja ono wtf ...
a nisam sa svojim autom presao u suprotni trak tak da ne kuzim zas sam pao ... a za vrijeme voznje zvala ga neka *ickica da idu na *ebanje .... njemu se pri*ebalo i eto ... i da vec 2x zaredom sam zadnji bio ...
13 godina
nix2811 kaže...
znaci auto je bio parkiran sa prednjim krajem prema nogostupu ... kaze lik zavezi desni kraj i izadi ... krecem lagano .. izadem na traku ljudi su me pustili van ... i sad nisam do kraja izaso i ide neka baba iz suprotnog traka .. ja sam tada stao .. malo kasnije stane ona (ja mislim pusta me) .. krenem ja opt malo nazad (trebalo mi jos nekih 15-30 cm da mogu lijepo izac) kad u isti tren krene i baba ... ja opt stanem i onda ode ... veli lik vozi tamo od kud se iance krece .. ja dovezo veli lik pao si ... ja ono wtf ...
a nisam sa svojim autom presao u suprotni trak tak da ne kuzim zas sam pao ... a za vrijeme voznje zvala ga neka *ickica da idu na *ebanje .... njemu se pri*ebalo i eto ... i da vec 2x zaredom sam zadnji bio ...

lol :/ neznam po svemu nije bas za pad.. bas ono " WTF " neznam dali mos traziti drugoga instruktora... ili nesta tako pozalis se na ovoga i kazes kako je i sta je... vijerovatno tvoja rijec nece nista znaciti ali stas jbg..

13 godina
neaktivan
razermario kaže...
nix2811 kaže...

lol :/ neznam po svemu nije bas za pad.. bas ono " WTF " neznam dali mos traziti drugoga instruktora... ili nesta tako pozalis se na ovoga i kazes kako je i sta je... vijerovatno tvoja rijec nece nista znaciti ali stas jbg..

ma instruktor je ok ... posto smo ja i kolega zadnji isli pokazao nam je di ovaj vodi (posto vec zna sta ko trazi) 
i jbg ... a zalbu da sam piso nebi prosla posto je samo on iz HAK-a tamo ...
opt skoro 1000kn moram dat radi supka kojem se ne radi  ....  
zivci su mi na 1000 ... poludit cu ... kad vidim koje budale u gradu imaju vozacku a ja nmg dobit a od malena vozim i traktor i auto ... pa ubit se covjek oce ...  

13 godina
nix2811 kaže...

Prezime ti igra ulogu koj si po redu...abecednim redom...meni je na Š pa sam i ja bio zadnji...al to je bilo davno...

sta se tice pada...neznam sta da ti kazem jer vizualno bi trebalo to vidit da bi se tocno znalo..al predpostavljam da te on rusio jer je isao za onim "ti si na sporednoj, odnosno ti izlazis na cestu a ona je vec" mozda se desilo da je ona misla da ces ti izac pa je zato zakocila stala da nebi doslo do sudara, kad je vidla da si ti stao ona je krenula jer misla da moz enastavit da si ti stao da je putis...a jbga baba...sta ces...mogoa si izac iz auta i rec da te koslaa 900 kn xd

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

ma vidio sam ju kasnije ... trebo sam joj recu upravo ste mi duzni 900kn ....
al kazem prvo sam ja stao ... pa je ona stala ... ja kreno reko pusta me ... ja krenem on krene ja opt stanem (a nisam ni 2cm se pomaknuo) i tu me srusi ...

EDIT: a glupo mi je sta moram placat 3 sata ... a nemam sta ucit .. sve znam samo sta me drugi s*ebu .... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 3:01 (nix2811).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TheDarkSide kaže...
nix2811 kaže...

Prezime ti igra ulogu koj si po redu...abecednim redom...meni je na Š pa sam i ja bio zadnji...al to je bilo davno...

sta se tice pada...neznam sta da ti kazem jer vizualno bi trebalo to vidit da bi se tocno znalo..al predpostavljam da te on rusio jer je isao za onim "ti si na sporednoj, odnosno ti izlazis na cestu a ona je vec" mozda se desilo da je ona misla da ces ti izac pa je zato zakocila stala da nebi doslo do sudara, kad je vidla da si ti stao ona je krenula jer misla da moz enastavit da si ti stao da je putis...a jbga baba...sta ces...mogoa si izac iz auta i rec da te koslaa 900 kn xd

900 Kn? LOL :D ? kolko je ponavljanje voznje ? 

13 godina
nix2811 kaže...
ma vidio sam ju kasnije ... trebo sam joj recu upravo ste mi duzni 900kn ....
al kazem prvo sam ja stao ... pa je ona stala ... ja kreno reko pusta me ... ja krenem on krene ja opt stanem (a nisam ni 2cm se pomaknuo) i tu me srusi ...

Jbga, ona je stala, al ona nije mozda stala da te pusti, nego znas ti kakve su babe..stanu i kad treba i netreba, ili se prepala da ti ne izadjes dokraja pa da dodje do sudara...Jel ona kad je stala, mahnula ti ili pokazala bilo kakav znak da ti mozes nastavit?Znaci da ti pusta punu prednost, iako si ti na sporednoj, odnosno izlazis na cestu a ona je vec na njoj? Ili si ti mislio, posto je stala da je dala prednost, a mozda ustvari ni nije, odnosno ono sta ti pisem gore...

oko 900 kn:) Samo prvi put ti je oko 200-300 kn, svaki put nakon prvog ti je oko 900 kn...3 obavezna sata sa instuktorom plus ispitni sat...plus neke peripetije..dodje ti do 900 kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 3:02 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan

900 kn .. ako se zaokruzi ...
40 kn biljeg ... 240 ispit ...580 3h voznje

EDIT: i jos mi lik crta i nacrto je onako kako sam ja reko ... al on crta jedno a prica drugo ... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 3:03 (nix2811).
13 godina
nix2811 kaže...

a majku im J.... koji su to lopovi... i da sve napravis kako trebas mozes pasti i moras dati im pare posto hrvatskoj trebaju svakako... sigurnoi je tako bilo i sa kolegom sa foruma sta je malo prije pisao sa situacijom " baba " :D 

13 godina
razermario kaže...
nix2811 kaže...

a majku im J.... koji su to lopovi... i da sve napravis kako trebas mozes pasti i moras dati im pare posto hrvatskoj trebaju svakako... sigurnoi je tako bilo i sa kolegom sa foruma sta je malo prije pisao sa situacijom " baba " :D 

A jbga, znaju da to polazes tako rec jednom..tu kategoriju..osim ako te ne vrate na ponovno polaganje :D pa onda deru...ionako tim autoskolama ide jako mali postotoak..ostalo ide u zagreb..u prevodu drzavi...tako da je svima u interesu da sto vise zarade:)

13 godina
neaktivan
jos me lik pita tko mi placa auto skolu ... ja reko sam ... radio sam skoro cijelo ljeto po 12h za 3000kn za autoskolu ... i sad reko da si kupim komp il autoskola ja reko autoskola ... sve ispite do voznje od prve ... i sad me jebu eto sad cu 3x put na ispit .... znaci 2000kn ode u nepovrat ... pl autoskola 7500 sa svime ode 10k k vragu ...
13 godina
nix2811 kaže...
jos me lik pita tko mi placa auto skolu ... ja reko sam ... radio sam skoro cijelo ljeto po 12h za 3000kn za autoskolu ... i sad reko da si kupim komp il autoskola ja reko autoskola ... sve ispite do voznje od prve ... i sad me jebu eto sad cu 3x put na ispit .... znaci 2000kn ode u nepovrat ... pl autoskola 7500 sa svime ode 10k k vragu ...

Neznam kako si mogao dovesti u pitanje PC ili vozacka... :D ovi testovi su skroz lagani sve se to svodi na logicno razmisljanje... osim krizanja i to ofc.. al eto ja imam srece pa ce mi roditelji platiti za vozacku... 

13 godina
neaktivan
pa testovi jesu ... svi pricaju tesko tesko ... dosta je samo paziti na nastavi i biti skoncentriran na ispitu ... pogotovo propisi ... el pitanja su logicka i jednostavna .... jedino eto voznja me hebe ...
pa eto da sam znao da ce tako biti sad bi bio doma na novom pcu a ne na ovome krsu :D
al eto nadam se da cu od 3 proc ... kak to sad ispada da neznam voziti ... da sam ko neki tudum :P ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice