X10 Gingerbread

poruka: 22
|
čitano: 3.355
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

hy svim bugovcima

primjetio sam da se zaboravilo za ovo obecanje SE-a

iako nadogradnja postoji vec 2 dana, pokuso sam nac ovakvu temu na forumu, ali bezuspjesno

zanima me misljenje ostalih koji su nadogradili svoju x10-ku, a one koji to jos nisu napravili pozivam da to naprave

nisam trenutno u mogucnosti postavit fotografije, ali obecavam da cu ih vec sutra postaviti

0 0 hvala 0
17 godina
Re: X10 Gingerbread

Ja sam jučer napravio upgrade i relativno sam zadovoljan, iako ne vidim ništa spektakularno. Par sitnica mi je bolje i telefon radi glatkije, no još ga nisam uspio rootati da mogu maknuti neke gluposti koje SE postavi. Za sad najbolji rezultat na Quadrantu mi je 1046

There's no business like showbusiness
17 godina
X10 Gingerbread

kak ste ga updatali kad ja ga jos nemogu.. kaze mi da je up to date

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
X10 Gingerbread

to mi je malo nesigurno da se nes ne sj*be. ja cu cekati kad stigne org update

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa to ti je originalni update, i totalno bezbolno, traje sve skupa 2 minute, jedno kaj se mob prvi puta pali bar 2-3 minute..., a dalje radi ko metak...

Darth Vader
17 godina
malo zaigrano dijete kaže...

pa to ti je originalni update, i totalno bezbolno, traje sve skupa 2 minute, jedno kaj se mob prvi puta pali bar 2-3 minute..., a dalje radi ko metak...

al opet strah me da nesto ne sj*bem :D

14 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

izgleda da samo ja imam lose iskustvo....prije nego sto sam se prebacio na 2.3 za pregledavanje videa sam koristio moboplayer i iso je ko metak, a na 2.3 mi video stalno steka....zna li neko u cem je problem ili dal znate neki drugi player al da pokrece i filmove u  .mkv formatu.....drugo je to da mi se bateria jako brzo trosi (iako mi je iskljucen wi-fi, bloetooth i ostalo, a svjetlinu zaslona sam smanjio na najmanje) recimo u sat vremena mi se bateria ispraznila sa 100% na 75% (iako ga nisam koristio){#}

HELP!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

Mislim da je Rock Player najbolji bez premca. Besplatna tj. lite verzija jedino na ekranu drzi logo playera a u svemu ostalom je potpuno funkcionalna.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Mislim da je Rock Player najbolji bez premca. Besplatna tj. lite verzija jedino na ekranu drzi logo playera a u svemu ostalom je potpuno funkcionalna.

skinuh-isprobah-zadovoljih se

velika hvala

14 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

kao sto sam obecao evo slika

ako vas zanima jos koja druga stvar koju zelite vidjeti samo recite i evo slika

p.s. oprostite sto su tako lose kvalitete (to sam slikao sa svog starog mobitela jer nisam doma, a zaboravio sam digitalku sry)

i dalje je tu 5 korisničkih zaslona i dalje je tu 5 korisničkih zaslona
rezultati benchmarka(ne vidi se al vrjednost je 1028) rezultati benchmarka(ne vidi se al vrjednost je 1028)

0 0 hvala 0
17 godina
TheMrCro123 kaže...

kao sto sam obecao evo slika

ako vas zanima jos koja druga stvar koju zelite vidjeti samo recite i evo slika

p.s. oprostite sto su tako lose kvalitete (to sam slikao sa svog starog mobitela jer nisam doma, a zaboravio sam digitalku sry)

1028 na quadrantu {#} ???

pa huawei ideos uz 50 mhz vise ima tocno 1020 ???

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

Jel tih 1028 smatras puno ili malo? Ja sam sa X10 na Froyu sa Class2 SD i bez app2sd imao preko 1500.

Sad sa ovim Gingerbreadom imam preko 1200.

0 0 hvala 0
17 godina
Uzasno malo. Ja sam s cm7 na defyu imao 1724. A sdhc je class2...nemam nikavih appova na kartici osim motonav
16 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

Ja sa x8 custom rom imam 1050 tih glupih bodova, al angry birds i dalje steka.

taj benchmark je njesra

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
X10 Gingerbread

Ja imam 1948 na GS {#}

Neaktivan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 15:17 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
8ax kaže...

Ja imam 1948 na GS {#}

Jel imas darky rom mozda ?

Ako da, on u sebi nema driver za quadrant pa mu bench nemre mjerit I/O test pa automatski da 600 bodova za to...(na stocku SGS dobije ukupno 1300 bodova)

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Uzasno malo. Ja sam s cm7 na defyu imao 1724. A sdhc je class2...nemam nikavih appova na kartici osim motonav

Na x10 se moze dobiti score preko 2700. Quadrant score nije neko mjerilo stvarne snage mobitela. Koristio sam neke ROMove koji su davali score preko 2000 ali nisu mi legli. Android ima taj problem da postane laggy ako se dugo (par dana) ne restarta a ima se dosta aplikacija instalirano a pogotovo aktivnih widgeta. To je jedini detalj u kojem je iOS zaista bolji (laga i on ali ne toliko).

Evo Doomlordov score sa 2.2.1 custom ROMom. Druga stvar je i da Quadrant Advanced u pravilu daje dosta bolji rezultat od Quadrant Standard.

17 godina
BlueMax kaže...
Mitch kaže...

Na x10 se moze dobiti score preko 2700. Quadrant score nije neko mjerilo stvarne snage mobitela. Koristio sam neke ROMove koji su davali score preko 2000 ali nisu mi legli. Android ima taj problem da postane laggy ako se dugo (par dana) ne restarta a ima se dosta aplikacija instalirano a pogotovo aktivnih widgeta. To je jedini detalj u kojem je iOS zaista bolji (laga i on ali ne toliko).

Evo Doomlordov score sa 2.2.1 custom ROMom. Druga stvar je i da Quadrant Advanced u pravilu daje dosta bolji rezultat od Quadrant Standard.

druga je stvar šta samo CM7, stock i retail rom-ovi imaju potpune drivere za quadrant....

x10 nemoze dobit preko 1689, točan rezultat sa punim driverima...

17 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

Ekipa, koliko je moćna ta xperia x10, dal lagga, i jel se isplati uzet ju za oko 2000 kn prek oglasnika...

Ipak je sad vec preko godinu dana star mob..

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
X10 Gingerbread

Ne isplati. Ne isplati se dati preko 500kn za bilo koji mobitel. Ako imas pretplatu koja ti omogucava kupiti takav mobitel za 1-200kn onda da ali davati neke velike novce za mobitel, pogotovo polovan je ludost. Moj je star par mjeseci i procjenjujem ga na 300kn. Osim toga model nije aktualan, ne proizvodi se vise i ovo je najvjerovatnije zadnji veliki sluzbeni update za njega.

1 1 hvala 1
17 godina
angel of fire kaže...

Ekipa, koliko je moćna ta xperia x10, dal lagga, i jel se isplati uzet ju za oko 2000 kn prek oglasnika...

Ipak je sad vec preko godinu dana star mob..

Ma kakvi...pregazilo ga vrijeme, developerima koji su se specijalizirali za taj mob svi odlaze na druge uređaje...baš čitam po XDA...ista stvar se događa i za HTC Desire...

očito da developeri na XDA koji imaju sekundarni mid-range Android mobitel troše na njih vrijeme što je za mene dobro i one koji taj isti uređaj koriste kao primarni, npr. Quarx, čovjek je napravio CM7 rom za Motorolu Defy, a sam ima HTC Sensation...time se da zaključit da su uzeli taj sekundarni mob za isprobavanje itd...to im je i dobro došlo, jer znam da sad on prima ogromne donacije mjesečno (oko 400$) samo za upgradeanje tog roma...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice