X10 dobiva android 2.3

poruka: 13
|
čitano: 3.278
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
X10 dobiva android 2.3

Sluzbeno je, krajem drugog kvartala/pocetkom treceg kvartala stize Gingerbread i za X10

Evo i link na SE blog na kojem to potvrdjuju i na kojem morete naci odgovore na glavna pitanja.

http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/03/25/update-on-xperia%E2%84%A2-x10/

X10 mini, pro te X8 nece biti podrzani

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
X10 dobiva android 2.3

ma hebem SE.

onda barem nek bace 2.2 za x8.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X10 dobiva android 2.3

Znaci ako kupim high end SE, mogu ocekviat software support od punih godinu dana?

Wow, kakav deal!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: X10 dobiva android 2.3
Sta je najbolje prvo su odbacili ikakav support prema X10.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
X10 dobiva android 2.3

kada ce biti dostupan 2.3?

0 0 hvala 0
16 godina

"We plan to bring an upgrade to Android Gingerbread for the XperiaTM X10to generic trade kits end Q2 / early Q3 this year."

16 godina
X10 dobiva android 2.3
Prvo nisu dali 2.2 jer kao imali su problem s timescapeom, a sad nakon prituzbi korisnika daju 2.3, jer dosta ljudi je odustalo od kupnje SE uredaja upravo zbog faila s x10. Nekad je samsung bio taj koji je kasnio s updateom, ali ocito da sad to radi SE. Iako obecali su da ce nakon arca cesce davati update.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
X10 dobiva android 2.3

imam xperiu x10....malo mi je ponestalo prostora na samomo telefonu....kao sto znate android 2.1 ne podrzava premjestanje aplikacija na sd karticu......hoce li  android 2.3 podrzavati premjestanje aplikacija na sd karticu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pranklin kaže...

imam xperiu x10....malo mi je ponestalo prostora na samomo telefonu....kao sto znate android 2.1 ne podrzava premjestanje aplikacija na sd karticu......hoce li  android 2.3 podrzavati premjestanje aplikacija na sd karticu?

pa instaliraj custom rom

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
pranklin kaže...

Hoce, podrzavati ce to.

Edit: Ne razumijem ljutnju korisnika ovdje. Pa Desire se nece micati sa 2.2 koliko ja znam, a HTC je najjaci proizvodac Android telefona, dok ce x10 dobiti 2.3.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 15:27 (Psiho246).
15 godina
neaktivan
X10 dobiva android 2.3

Znam da ovo nije tema o ovome što me zanima, ali može li mi netko u kratkim crtama objaniti po cemu je to iphone "bolji" od ovih android mobitela jer namjeravam sljedećih dana kupit neki bolji mob pa da ne failam..Te iSheme me ne privlače baš puno ali ako mi netko objasnit po cemu taj iphone vridi vise nego x8/x10 npr.

0 0 hvala 0
16 godina

Nije bolji, al nećemo o tome u ovoj temi.

16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Edit: Ne razumijem ljutnju korisnika ovdje. Pa Desire se nece micati sa 2.2 koliko ja znam, a HTC je najjaci proizvodac Android telefona, dok ce x10 dobiti 2.3.

Kako nece... dobiva 2.3 {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice