Viber od sada i na PC i MAC platformi

poruka: 8
|
čitano: 8.563
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Viber je od sada moguće koristiti i na stolnim računalima i prenosnicima koji koriste Windows ili Mac OS.Program preuzmite sa njihove stranice. Ovo je super, radi preko vašeg mobilnog broja i sinhronizuje sve{#}

http://www.viber.com/

ex Quilombo23

6 0 hvala 2
17 godina

Na žalost, primanje koda za aktiviranje ne radi na windows phone 7 uređajima :(

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 13:12 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

zelim aktivirat na win 8 . Dode mi kod na android , code not valid :S

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Viber od sada i na PC i MAC platformi
Meni je kod uredno dosao u smsu i kao i na viberu za moj mobitel samo sam ga ukucao i sve radi.
Uredaj Wp7 omnia 7 - tako da ono gore ne drzi vodu.
Isprobao, radi sve, iako sam ga obrisao za pola sata jer ne vidim smisla u ovom, iovako sam stalno za mobitelom + punim ga samo preko usba pa cim se pali pc, makar i na kratko, mob je prikopcan na njega.
17 godina

Dakle, dođe toast poruka od Vibera (nikakav SMS), tap na nju otvori Viber koji kaže "ooosp, dogodila se greška". Ako je Viber upaljen ne pojavi se nikakva poruka. Radi se o Lumiji 710 na 7.8 verziji.

Na Androidu se je uredno poruka pojavila i verifikacija je prošla.

Možeš li reći koju verziju Vibera si skinuo? Ima ih nekoliko :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 16:01 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Meni je kod uredno dosao u smsu i kao i na viberu za moj mobitel samo sam ga ukucao i sve radi.
Isprobao, radi sve, iako sam ga obrisao za pola sata jer ne vidim smisla u ovom, iovako sam stalno za mobitelom + punim ga samo preko usba pa cim se pali pc, makar i na kratko, mob je prikopcan na njega.

{#}

yebote dragi narod stvarno će se ljudi pretvorit u ovce. ovo je doslovno u razini one stare narodne da su te žedna preko vode preveli. mali milijun je razloga zašto ovo ima smisla ali ajmo iznjet samo najočitiji. ako si već za tim kompom jel nije jednostavnije tipkat na normalnoj tipkovnici nego se mučit na mobitelu? ono

16 godina
udarnik60 kaže...
x360gamer kaže...

{#}

yebote dragi narod stvarno će se ljudi pretvorit u ovce. ovo je doslovno u razini one stare narodne da su te žedna preko vode preveli. mali milijun je razloga zašto ovo ima smisla ali ajmo iznjet samo najočitiji. ako si već za tim kompom jel nije jednostavnije tipkat na normalnoj tipkovnici nego se mučit na mobitelu? ono

Cekao sam samo nekog pametnog da napise nesto.

Posto sam bio na mobitelu, nije mi se dalo pisat, pa ajmo sada.

Da, normalno da je to najveca prednost i normalno da je lakse pisat preko PCa, nego preko mobitela (potvrdeno i u 2. recenici ovog posta).

Ali sve je to invidualno i zavisi od osobe, do osobe, tj. kako se kome svidi. Meni to nije nista posebno, i ne vidim potrebu za time.

Razlozi:
-za razilku od mobitela kojeg samo ja koristim - PC koristi nas jos dvoje - viber nije nikakvim paswordom zakljucan, te bilo koji cimer ili vas clan obitelji moze otici na PC i poslat nekom od vasih kontakata poruku. Primatelju ce doci ko da ste ju vi poslali. Vec vidim neslane sale cimera, tako da... (da, znam da ce sada neko reci da napravim posebni zasticeni acc i na racunalu, ali eto - ne treba nam to)

-zelim sto manje programa koje ne trebam imat na PCu

-svejedno sve poruke koje dodu na PC, sviraju i dolaze i na mobitel (i to trenutno izgleda jako lose, barem na WP7 telefonima, jer izgleda se ko da se posiljatelj dopisuje sam sa sobom - ako ja posaljem nesto gospodi xy, na mobitel stigne poruka ko da mi je ta ista gospoda xy poslal moju poruku + isto sto i ona posalje meni)

-NAJVAZNIJE na PCu sam trenutno manje vremena nego na mobitelu!

17 godina

Nitko drugi nije probao wp7.8 i PC kombinaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice