Technomax na korak do stečaja

poruka: 81
|
čitano: 13.066
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

račun tvrtke blokiran, uskoro bi mogao i stečaj.. 

hrvatska, zemlja znanja i prosperiteta!

LINK

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
protjeran

Prije malo više od pola godine tamo kupio radio od 3600 kn, krasno...

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nije to ništa, ček da u vladi nastupi stečaj... kakvo je stanje u državi, a nitko ne reagira, a sve polagano propada, velika poduzeća grcaju u problemima, ništa se ne rješava, ali eto, bitno da znamo da ćemo vjerovatno iduće godine u EU....

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Technomax na korak do stečaja

a sta cu sad radit u p.c. joker kad cura pocme obilazit ducane...

ne shvacajte salu ozbiljno
14 godina
apoteka kaže...

hahahahah imamo istu situaciju...jedini zanimljivi store u jokeru...al nije ovo vise ni cudno...jos malo i ode i vlada u bankrot...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
apoteka kaže...

Još samo da mi u city centar one konikom otiđe u stečaj mogu se ubit.

Peace means I'm reloading my gun.
17 godina

Velite jos malo i ode u bankrot... Mislim, u bankrotu smo vec jedno vrijeme, samo se jos nista sluzbeno nije objavilo.

(mislim, dug preko 50 milijardi i to kao nije bankrot :D)

Truth in engineering.

26 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
apoteka kaže...

Još samo da mi u city centar one konikom otiđe u stečaj mogu se ubit.

da bar.....do-zla-boga-skupi i djelomicno educirani......IMHO

15 godina
neaktivan

...a s druge strane....

propadaju jer ljudi nis ne kupuju, i ne, nemojte mi reci da ljudi nemaju para, imaju.....imamo jedne od najvecih deviznih depozita po glavi stanovnika.....kunski depoziti prate trend deviznih......

trenutno, devizni padaju dok kunski rastu al na godisnjoj razini bit ce rast deviznih u odnosu na 2010....

cijene? to je prica za sebe......

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 13:02 (Test user).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Test user kaže...

...a s druge strane....

propadaju jer ljudi nis ne kupuju, i ne, nemojte mi reci da ljudi nemaju para, imaju.....imamo jedne od najvecih deviznih depozita po glavi stanovnika.....kunski depoziti prate trend deviznih......

cijene? to je prica za sebe......

Imaju oni koji su imali, nemaju oni koji nisu imali...

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan

Uvijek sam mislio da je za stecaj firme prvenstveno kriva uprava ali ovo je vec zabrinjavajuci trend, a nekako sumnjam da u Hrvatskoj nema niti jednog sposobnog covjeka da drzi firmu "otvorenom" tako da jedino sto mi pada na pamet su banke - da su one vecinski krivci.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Uvijek sam mislio da je za stecaj firme prvenstveno kriva uprava ali ovo je vec zabrinjavajuci trend, a nekako sumnjam da u Hrvatskoj nema niti jednog sposobnog covjeka da drzi firmu "otvorenom" tako da jedino sto mi pada na pamet su banke - da su one vecinski krivci.

Ima sposobni ljudi, i upravo su oni tamo gdje trebaju biti.

Oni sposbni gledaju svoj đep, a ne đep ostalih.

Uprava HG-spota, a vjerovatno i TM, je otišla do dobavljača, i on mi rekao, evo ako uzmeš (bubam broj napamet) 300 ovih monitora, 50procesora i 200grafičkih, dam ti 5% rabata.

Ovaj čovjek se nećka, ovaj mu tutne plavu koverticu ispod stola, i POZDRAV.

Dobavaljač se riješio "stare robe", a sad neka trgovina smisli način kako da ih proda...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina

Nikad mi i nisu bili jasni takvi ducani koji pokusavaju prodati sve od kompjuterski komponenti pa do bijele tehnike. Pa i HGspotu je pocetak kraja bio kad je poceo prodavati veš mašine... Specijalizirane trgovine u ovakvim slucajevima najbolje prolaze, imaju bogatu i siroku ponudu i konkurentne cijene...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A unistile ih one man supe koje mogu konkurirati sa 15 tak % nizom cijenom jer nemaju ljude prostor i lager

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dućan u King Crossu imao je dobar izbor povoljnih igara. Šteta. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Ima sposobni ljudi, i upravo su oni tamo gdje trebaju biti.

Oni sposbni gledaju svoj đep, a ne đep ostalih.

Uprava HG-spota, a vjerovatno i TM, je otišla do dobavljača, i on mi rekao, evo ako uzmeš (bubam broj napamet) 300 ovih monitora, 50procesora i 200grafičkih, dam ti 5% rabata.

Ovaj čovjek se nećka, ovaj mu tutne plavu koverticu ispod stola, i POZDRAV.

Dobavaljač se riješio "stare robe", a sad neka trgovina smisli način kako da ih proda...

isto je bilo u riječkom elektromaterijalu. netko je digao dobru lovu da se firmi utrpa šrot po visokoj cijeni, prodat su morali za znatno nižu cijenu i otišli u stečaj, ljudi na ulicu.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
14 godina
protjeran

Iskreno, ovo bi u jednu ruku moglo biti i pozitivno. Samo će najbolje trgovine preživjeti dok će ovi koji još uvijek prodaju ATI HD5870 za 3000 kn propasti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Gadno gadno... Sad kad propadnu najveći baš me zanima kako če se mali snaći. Više posla znači više stvari na servisu, više robe na lageru, više reklamacija,više zaposlenih, više nenaplativih računa e onda tu ulaze banke i začarani krug se nastavlja. Nevidim baš da su ovi "in" dućani koji rade iz šupe puno sposobniji od ovih koji trenutno propadaju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim da je ovo samo dokaz koliko je duboka kriza.

sve INF. firme i trgovačke i one koje se bave uslugama su sad na zadnjim rezervama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rjesenja su online trgovine tipa new egg 

ovi svi mastodonti nasljednici name ili preslikani shoping centri iz gradova ciji kvartovi imaju stanovnistva ko cijela hrvatska ce nestat u prijelaznom razdoblju

A tek kad eu dodje pa nema grane pa eu potrosacka prava ima da ovi marzisti kod nas svi stave lokote

Jedini problem sto srednje obrazovni tehnicki kadar nebu nigde imo raditi ,a nis bumo svi konobari. Bit ce dva opredjeljenja programer developer i konobar 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

ovi svi mastodonti nasljednici name ili preslikani shoping centri iz gradova ciji kvartovi imaju stanovnistva ko cijela hrvatska ce nestat u prijelaznom razdoblju

A tek kad eu dodje pa nema grane pa eu potrosacka prava ima da ovi marzisti kod nas svi stave lokote

Jedini problem sto srednje obrazovni tehnicki kadar nebu nigde imo raditi ,a nis bumo svi konobari. Bit ce dva opredjeljenja programer developer i konobar 

bas suprotno...u EU drmaju veliki techo ducani...ne mali kao kod nas......

15 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Nije to ništa, ček da u vladi nastupi stečaj... kakvo je stanje u državi, a nitko ne reagira, a sve polagano propada, velika poduzeća grcaju u problemima, ništa se ne rješava, ali eto, bitno da znamo da ćemo vjerovatno iduće godine u EU....

Što misliš s čime će to kompenzirat ?

S POREZIMA :P

i opet svi sretni i veseli , glavno da je top vijest i preokupacija nacije zaokreužena homo-antihomo teatrom zadnjih dana. 

Hebo me pas al imam osječaj da naše gospodarstvo ide u tom smjeru da se čeka dobra vila iz EU da preko noći napravi puf štapičem i sve će biti divno i krasno, nadam se da sam u krivom i da postoji neka realna konstruktivna strategija. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
Tcherot kaže...

A unistile ih one man supe koje mogu konkurirati sa 15 tak % nizom cijenom jer nemaju ljude prostor i lager

Ne trazi krivce drugdje.

Moj pokojni djed je govorio: "Pokrij se koliko si dug", a majstori se razbahatili  poslovnim zgradama, sljastecim prostorima i zivotom na leasing/kredit. E pa stiglo je na naplatu.

Darky kaže...

sve INF. firme i trgovačke i one koje se bave uslugama su sad na zadnjim rezervama.

Koliko ja vidim, usluge su u uzlaznoj putanji i buducnost im je svijetla. S druge strane, broj trgovaca hardverom ce se jednostavno morati reducirati. Zahvaljujuci internetu vise nitko ne moze covjeka praviti budalom sa cijenom. Sve se zna koliko kosta i ako si informaticki elementarno pismen nema vise sansi da ti netko nesto uvalja niti za 10% vecu cijenu.

Uvijek je bilo da se znanje naplacuje, samo u ovom slucaju smjer je suprotan i velike firme placaju znanje kupaca.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
neaktivan
Test user kaže...
Tcherot kaže...

bas suprotno...u EU drmaju veliki techo ducani...ne mali kao kod nas......

nije se opaska odnosila na to vec da kad bumo eu i nebu grani pol ekipe bu zemalo izvana.Nasi trgovci nebudu nikad naucili raditi u marzi od 2-5% jer ak nije 20 nije zarada .Osim toga imamo 20 shoping centra u zagrebu na miljon stanovnika i europa ili ne vec sad ih 2/3 kljuc u bravu .Engleski ili njemacki mallovi se nemogu preslikat kod nas radi kulturoske razlike ,novcanog standarda i broja stanovnika 

15 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Tcherot kaže...

Ne trazi krivce drugdje.

Moj pokojni djed je govorio: "Pokrij se koliko si dug", a majstori se razbahatili  poslovnim zgradama, sljastecim prostorima i zivotom na leasing/kredit. E pa stiglo je na naplatu.

Darky kaže...

Koliko ja vidim, usluge su u uzlaznoj putanji i buducnost im je svijetla. S druge strane, broj trgovaca hardverom ce se jednostavno morati reducirati. Zahvaljujuci internetu vise nitko ne moze covjeka praviti budalom sa cijenom. Sve se zna koliko kosta i ako si informaticki elementarno pismen nema vise sansi da ti netko nesto uvalja niti za 10% vecu cijenu.

Uvijek je bilo da se znanje naplacuje, samo u ovom slucaju smjer je suprotan i velike firme placaju znanje kupaca.

Neka mi netko obajsni ovu matematiku , u SADu MB košta 999$ kod nas 8500 i više kuna ? Gdje se nađe tih 3500 ekstra ili skoro više od pola uređaja, malo mi je to nejasno !?

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
neaktivan

Neki dan bio u West Gateu i poljubio vrata......nema više poslovnice......ostao samo TechnoMarket....

Gledati Lixa dok pjeva hrvatsku himnu...neprocjenjivo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 14:14 (siketa).
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Tcherot kaže...

Ne trazi krivce drugdje.

Darky kaže...

Ne trazim krivca jednostavno konstatiram stanje da vani mogu postojati shopovi koji imaju vece cijene ali zato nude dostupnost robe ,dostavu ,profesionalne prodavace sa vremenom i savjetom za manje tehnicki informirane ljude.Sa nasim standardom vec se distinkcija pocela raditi i kod supa .Ljudi prelaze pol grada za 15-20 kuna razlike i cekaju robu 2 tjedna ak je jeftinija za 30tak kuna 

17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
syncmaster245b kaže...
Tcherot kaže...

Ne trazi krivce drugdje.

Darky kaže...

Neka mi netko obajsni ovu matematiku , u SADu MB košta 999$ kod nas 8500 i više kuna ? Gdje se nađe tih 3500 ekstra ili skoro više od pola uređaja, malo mi je to nejasno !?

ok da budemo posteni jedino ameri imaju te cijene jer bilo di drugde se dolar jednostavno pretvori u euro bez obzira na razliku tecaja sam kaj nasi onda jos urednu imaju 20-30 posto marzu pogotovo na high end robu.Americko trziste je specificno i treba ga gledat izolirano

15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

ok da budemo posteni jedino ameri imaju te cijene jer bilo di drugde se dolar jednostavno pretvori u euro bez obzira na razliku tecaja sam kaj nasi onda jos urednu imaju 20-30 posto marzu pogotovo na high end robu.Americko trziste je specificno i treba ga gledat izolirano

OK slažem se , da pretovre i u euro, ali ne može roba s porezom vani stajat više od na pola kod nas ako je naša platežna moć 3x manja od njihove KAKO !!!??? , mislim gdje je tu logika ? 

Navodno slična je stvar i sa autima, trgovci kod nas nabiju marže od preko 40% , znaći ti kada kupiš auto , skoro jedan daš trgovcu i državi , pa tko je tu lud , a isto je tako i sa drugom opremom. 

Zar nebi trebao bit cilj olakšati kupnju robe i poticati potrošnju te time potaknuti proizvodnju, pa to su pučkoškolske osnove ekonomije, jebe** mi*a nisam pratio ali sve više mi se čini da su Rvati napravili prvi ( First ) contact , ali ne sa Vulkancima već sa Ferengijima ! 

Ja odgovorno smatram da se u okolici Jastrebarskog krije Ferengijska logistička baza, jer to mi jedino ima logičnog smisla za rastumačiti ovo što se kod nas zbiva. 

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Velite jos malo i ode u bankrot... Mislim, u bankrotu smo vec jedno vrijeme, samo se jos nista sluzbeno nije objavilo.

(mislim, dug preko 50 milijardi i to kao nije bankrot :D)

Zapravo... jos toliko boniteta imamo... imamo jos vise jer puno ljudi mješa državni i javni dug...

Glavno jos smo mi 20ak godina od bankrota...

Ali ja stvarno ne kuzim koje cudjenje oko bankrota trgovačkih djelatnosti... One ništa ne proizvode te u krizi jednostavno ne mogu ni opstati. Pogledajte samo Todorića... Ogromni Konzum koji se jedva na nogama drži...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice