Što možemo očekivati od Applea na WWDC 2013

poruka: 4
|
čitano: 1.051
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Što vi očekujete od WWDC-a danas? Mene jedino brine da Apple ne bi predstavio iOS koji će biti malo previše jednostavan i dosadan...

izvor- http://izona.geek.hr/sto-mozemo-ocekivati-od-applea-na-wwdc-2013/

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Što možemo očekivati od Applea na WWDC 2013

Da... prejednostavan OS je najveci problem... {#}

***** Maxxy *****
17 godina

Jeste vidjeli novi MacPro? :)

http://www.theverge.com/2013/6/10/4415714/new-mac-pro-first-look

Hot damn. Ne to kaj je tog dizajna, nego kaj su ugurali u njega.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osobno,više sam očekivao od iOSa. Svi smo očekivali redizajn,al ovo što je servirano (za moj ukus naravno) mi se ne sviđa. Boje su mi prepsihodelične (a mislio sam da je Touchwiz tu kralj),font opasno vuče na Roboto iz JB,ikone me podsjećaju na Symbian sa Nokie 5800,Control centar je mi je užasno ružan,i općenito ne sviđa mi se što dizajn nije konzistentan,svugdje isti,kao kod iOS 6. Ukusi su različiti naravno,ali treba imati na umu da kod iOS (za razliku od Androida) izgled sučelja ne možete drastičnije mjenjati.

Što se novih mogućnosti OSa tiče,odnosno izostanak istih,također razočarenje. Da,ima tu stvari koji su "posuđeni" od Androida (kontrola togglesa) i WP (multitasking) al ništa novo,dramatično,drugačije. Iphone/Ipad useri će biti obradovani mogućnošću brzog paljenja/gašenja togglesa,svajpanja lock screena itd al ja iskreno nisam vidio ništa novo što ne postoji na Androidu ili WP.

Suma sumarum,očekivao redizajn,dobiveno mi se ne sjeda (možda kad probam na Iphonu me nagne da promjenim mišljenje),a "nove" mogućnosti su samo blago stizanje prvenstveno Androida. I ne vidim razloga da se za "ovo" čeka do jeseni i novog Iphona.

Malo SS da ljudi vide o čemu se priča ovdje.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice