Stigao µTorrent Plus

poruka: 28
|
čitano: 5.237
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

Plaćena verzija donosi novosti:

• BitDefender antivirus
  • Media Player
  • Video konverter

http://www.utorrent.com/utorrent-plus/index/frmnvh        //ujedno i izvor

Plaćena verzija gušta 19.5 € godišnje pa vi vidite.
Pošto je besplatna verzija ostala, ne namjeravam prelaziti na komercijalnu verziju.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard

3 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

Using uTorrent to download uTorrent plus. :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
54 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stigao µTorrent Plus
Jonja kaže...

Using uTorrent to download uTorrent plus. :)

Yeah!

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
16 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

Fuj...

(on so many levels).

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

teška srca ali moram reći da je utorrent postao teški bloatware

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
nixass kaže...

teška srca ali moram reći da je utorrent postao teški bloatware

Bloatware od 700 kB?

Po čemu to? Ova besplatna 3.0 inačica mi je super. Mala, lagana, podržava uTorrent remote, pregledno - ja zadovoljan i ne primjećujem baš bloatware u tome.

Ovo paid izdanje je bull-shit.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

Čuj moraju se i utorrentovci nekako financirat samo je smiješno što će se sa njihovim free klijentom skidat njihova paid aplikacija:)

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

20 0 hvala 0
14 godina
20 eura za video konverter i player ? pa nisam s marsa pao.
14 godina
bolji mi je obicni :D
16 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

Koliko veselja mi je µTorrent klijent donio zadnjih godina, koliko zabave... majke mi, tebao bih biti čovjek i uplatiti ekipi 20€ reda radi.

Van toga, ironija je nevjerojatna u vidu korištenja klijenta za skidanje besplatne verzije klijenta koji se inače plaća {#}

Također mislim da je bull$hit ideja o naplati nekih jednostavnih sitnica poput AV-a i nekakvih playera i konvertera,

torrent community bi developerima donirao bez po beda da su zatražili uz objašnjenje da im je lova potrebna

za razvijanje novih verzija and whatnot.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

Ovaj bitdefender antivirus su prije imali pod svojim besplatnim apps-ima i rijetko ga je tko koristio. Što će kome av u klijentu ako ga već imaš na računalu? ...u tim apps ima još dosta gluposti (slika 1).

Player i konverter neću komentirati - također bespotrebno (po meni) ...uostalom i ova besplatna verzija se OK uklopila sa MPC-HC (slika 2)

BitTorrent je odavno vlasnik utorrenta i on to sve već ima u svojoj plus verziji - http://torrentfreak.com/bittorrent-inc-buys-%C2%B5torrent/

help -> about utorrent -> t (na tipkovnici) - jedino što priznam, sve drugo je sve previše

EDIT: evo vidim da je upravo izašla ver. 3.1

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 3:16 (brixy).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Koliko veselja mi je µTorrent klijent donio zadnjih godina, koliko zabave... majke mi, tebao bih biti čovjek i uplatiti ekipi 20€ reda radi.

Meni je donio dosta problema pa sam prešao na stabilniji Bit Torrent {#}

Pjatim cujice po pajkovima.hihihihi....
14 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

bittorrent je dobar, imam ga već godinama, ali tu su negdje 

Xbox Live: phAnt0m K1LL3r

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dinos3 kaže...
20 eura za video konverter i player ? pa nisam s marsa pao.

Kad bi na kraju godine izracunao kolku si stetu napravio developerima i filmskim kucama, 20€ je nista. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 14:24 (Edge).
16 godina
neaktivan

Igre kupujem, glazbu ne slušam, programe plaćam ili dobijem besplatno od faksa, jedino što skidam su američke serije koje ne idu kod nas ali pošto nisam ciljana skupina njihovih oglašivača nije me sram! :)

I donirao bi da su zatražili!

14 godina
neaktivan

Kako možeš živjeti bez glazbe??

16 godina
neaktivan

Ne razumijem pitanje. {#}

15 godina
neaktivan
Quiem kaže...

Ne razumijem pitanje. {#}

Sta tu ima nerazumljivo ?

Ja dnevno slusam muziku minimalno 4 sata i ne mogu svoj zivot zamisliti bez nje. :)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
14 godina
odjavljen
TheRunner kaže...

Na isti način na koji ja mogu živjeti bez Facebooka. {#}

SK crew
14 godina
neaktivan

To nije ni blizu isto....

14 godina
neaktivan
Quiem kaže...

Igre kupujem, glazbu ne slušam, programe plaćam ili dobijem besplatno od faksa, jedino što skidam su američke serije koje ne idu kod nas ali pošto nisam ciljana skupina njihovih oglašivača nije me sram! :)

I donirao bi da su zatražili!

Kradem samo ovce. Koze ne volim, krave dobivam besplatno a magarce kupujem. 

Pranja kaže...
TheRunner kaže...

Na isti način na koji ja mogu živjeti bez Facebooka. {#}

Glazba je umjetnost i jedna od osnovnih razlika izmedju ljudi i majmuna. Stavljati facebook u istu recenicu sa glazbom je nerealno uzdizanje facebooka a ne vjerujem da ti je to bila namjera. 

17 godina
neaktivan
Stigao µTorrent Plus

Pronasao sam mnogo bolji klient (po mom skromnom misljenju). Ja ga aktivno koristim i moram priznati da mi je mnogo drazi nego utorrent.

Pogledajte Tixati

Nudi sve sto sada utorrent ima i mnogo vise! (Sve osim gluposti kao sto je konverzija videa, lista popularnih aplikacija i ostale gluposti).

Pod mnogo vise podrazumjevaju se napradni algoritmi (skidanje sa javnih trakera u odnosu na utorrent je mnogo brze), milioni statistika (bandwith, mreza itd.), enkripcija, ip filtriranje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:29 (Arxi).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Kradem samo ovce. Koze ne volim, krave dobivam besplatno a magarce kupujem. 

Vidim šta si napravio tu, ali i dalje ne marim!

14 godina
odjavljen
Stigao µTorrent Plus

lolol nista od ovoga :) 

ja sam jos na 1.8.5 verziji koja je teska samo 200kb i ima sve sto torrent client mora imati

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Arxi kaže...

Pronasao sam mnogo bolji klient (po mom skromnom misljenju). Ja ga aktivno koristim i moram priznati da mi je mnogo drazi nego utorrent.

Pogledajte Tixati

Nudi sve sto sada utorrent ima i mnogo vise! (Sve osim gluposti kao sto je konverzija videa, lista popularnih aplikacija i ostale gluposti).

Pod mnogo vise podrazumjevaju se napradni algoritmi (skidanje sa javnih trakera u odnosu na utorrent je mnogo brze), milioni statistika (bandwith, mreza itd.), enkripcija, ip filtriranje...

Koristio sam ga duze vrijeme, bilo je ili se samoubiti ili nazad na mikroTorrent.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
Mentalist kaže...
Arxi kaže...

Pogledajte Tixati

Koristio sam ga duze vrijeme, bilo je ili se samoubiti ili nazad na mikroTorrent.

Zar se ne kaže mju a ne mikro?

They got money for wars, but can’t feed the poor
16 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

Zar se ne kaže mju a ne mikro?

Ne.

16 godina

Sorry,my bad.

They got money for wars, but can’t feed the poor