Spigen slučajno 'procurio' slike Galaxy S5

poruka: 55
|
čitano: 7.060
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pa čovječe, jesu li ovi u Samsungu odlučili Ići Stopama Apple-a i samo kopirat i malo neke đinđe beskorisne stavljat na mobitel? Ioanko će ih se 98% prodat fejs loodachama i budalama koji samo znaju Fejs, Kameru i Instagram na mobu otvorit. fuj.

404 Greške a nema ih nigdje
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Spigen slučajno 'procurio' slike Galaxy S5

Ne znam koliko si upoznat u proizvodnju i trgovinu, ali uređaj se mora prodat, kome, svejedno je. Takvi kakve si ti nabrojao... njih je najviše.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Stvarno ne razumijem koja je poanta tog Tizena ako zele da bude kao andorid, ovako po izgledu mi se cini isti, malo je ljepsi Tizen jer ja volim taj ravniji dizajn, ali i novi touchwiz ce vjerojatno biti takav.

Jesi koristio Tizen? Tj. MeeGo? To je OS koji se čeka, a koji je mogao samo tako gurnut Nokiu na vrh... da nije bilo Elopa.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Koristio sam MeeGo i ovo mi ne izgleda nimalo slicno, Meego mi se svidio zbog gesture sucelja, jednostavnosti, multitaskinga, brzine..., a ovo mi bas izgleda ko klasicni samsung android, vidim home button, tu nekakav app tray...
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina
neaktivan

Ovo je u osnovi MeeGo. To je kao da kažeš da ti TouchWiz niti malo ne liči na AOSP... 

14 godina
Lici po koncepciji, imas home screen sa widgetima, app tray, gumbe home, back, recent apps/menu. A MeeGo je ima tri home pagea, na jednom notifikacije/news feed, na jednom sve aplikacije i na skroz desno multitasking, nema gumbiju, nema app traya, upravlja se gesturima, nema gumbiju.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina
neaktivan

Znam kako je funkcionirao, a totalno mi je svejedno jel se upravlja gestama (ne gesturama) ili kako drugačije. Koncepcija je bitna, jer radi daleko bolje od ijednog Androida.

14 godina
Može YouTube link za prezentaciju?!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Počeo stream

Sad ćemo sve vidjet...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 2
16 godina

pa ok je...nie lose...svida mi se fora s ovim brzim fokusom.....to je nekako najiritantnija stvar kad ti se neko razvuce preko displeja...uffff....i kada cemo dobit i mi novi launcher cini mi se da su ga izmjenili nisam stigo bas sve gledat nego sam u djelovima gledo....

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mene i nije baš impresionirao taj s5. jedino mi se dojmilo to što ima doraađeni power save mod. ako je istina to što kažu da sa 10% baterije izdrži 24 sata, to je ok. a one čićkarije poput senzora za otkucaje srca, to mi je tak, tak (ne usudim se reći da je bezveze)... ajde, funkcije kamere su donekle ok, i ok je što je vodootporan (djelomično)... I ok je još to povezivanje na mreže i taj download booster. Mislim da ću ove godine reći samsungu zbogom, a xperiji z2 dobrodošao...

FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 21:30 (Mr. GSII).
16 godina
odjavljen

I ove godine Samsung više nema najbolji Android, Sony je novi kralj. Bolji dizajn, veći ekran, kamera sa više MPx, više rama, a čini mi se i bolji procesor... Sony se vratio.

www.pazii.com
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
luka28 kaže...

I ove godine Samsung više nema najbolji Android, Sony je novi kralj. Bolji dizajn, veći ekran, kamera sa više MPx, više rama, a čini mi se i bolji procesor... Sony se vratio.

SoC je ipak malo sporiji/stariji u Z2, ali to je neosjetno (Snapdragon 801 vs 805)

Nadam se da su popravili postprocessing.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K // 6GB DDR3 // GTX770? // Ereboss? // Silencio 652
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 23:49 (8ax).
14 godina
8ax kaže...
luka28 kaže...

SoC je ipak malo sporiji/stariji u Z2, ali to je neosjetno (Snapdragon 801 vs 805)

SGS5 isto ima Snapdragon 801.

16 godina
nanek kaže...
8ax kaže...
luka28 kaže...

Sto posto je na GSMareni pisalo 805, sad piše 800...

Još uvijek je S5 malo brži pošto ima MSM8974AC (2.45GHz/578MHz) u odnosu na MSM8974AB (2.3GHz/550MHz)

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K // 6GB DDR3 // GTX770? // Ereboss? // Silencio 652
14 godina
protjeran

Kad svi koji su mislili kupe S5, onda budu izbacili jaču verziju.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
8ax kaže...
nanek kaže...
8ax kaže...
luka28 kaže...

Sto posto je na GSMareni pisalo 805, sad piše 800...

Još uvijek je S5 malo brži pošto ima MSM8974AC (2.45GHz/578MHz) u odnosu na MSM8974AB (2.3GHz/550MHz)

Na gsmareni za Z2 piše 801 a za S5 800, s tim da je S5 na 2.5GHz a Z2 na 2.3

A Z2 ima i 1GB rama više nego S5

bit će zanimljivo gledati testove, ne znam koliko je poboljšanje Snapdragon 801 u odnosu na 800. Grafika im je ista Adreno 330.

www.pazii.com
17 godina
luka28 kaže...

Ja mislim da ga ni prošle godine nije imao, sve do izlaska Notea 3.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
luka28 kaže...

ok ovisi kako gledaš, HTC je imao One koji je po specifikacijama bio tu negdje, ali bar je S4 imao veći ekran 4.7" vs 5" a sad nemaju ni to a mislim da su upravo na veličini ekrana dobivali najviše korisnika, jer ipak je to dio uređaja koji je ključan za bilo kakvo korištenje

www.pazii.com
17 godina
luka28 kaže...
Mitch kaže...
luka28 kaže...

ok ovisi kako gledaš, HTC je imao One koji je po specifikacijama bio tu negdje, ali bar je S4 imao veći ekran 4.7" vs 5" a sad nemaju ni to a mislim da su upravo na veličini ekrana dobivali najviše korisnika, jer ipak je to dio uređaja koji je ključan za bilo kakvo korištenje

S4 je došao u travnju-svibnju.

Sony je već u rujnu imao Z1.

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
luka28 kaže...
Mitch kaže...
luka28 kaže...

S4 je došao u travnju-svibnju.

Sony je već u rujnu imao Z1.

da ali 5 mjeseci razlike je dosta vremena, a do tad su imali najjači mob, uostalom isto tako u rujnu je samsung predstavio Note 3 tako da su opet zadržali dominaciju, sad je stvar drugačija, sad od početka nemaju prednost. I sad se čeka Note 4? do rujna da bi opet evenutalno imali najbolji uređaj, ako će biti najbolji i ako netko drugi ne napravi nešto bolje u isto vrijeme

EDIT: izgleda smo bili u krivu i gsmarena kaže da S5 ima najbrži Snapdragon, evo link:

http://blog.gsmarena.com/mystery-solved-what-is-snapdragon-801-and-is-it-powering-the-samsung-galaxy-s5/

al nebitno mislim da je Z2 opet sve u svemu generalno bolji uređaj, ali to je moje mišljenje

www.pazii.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 13:37 (luka28).
17 godina

Note 3 je phablet, sasvim druga kategorija i trenutno je bio bez konkurencije sve do pojave LG G Pro 2 prekjučer. Note će se sigurno dobro prodavati, stekli su dobro ime sa Note 2 na tom polju.

A u Q3 i Q4  sto se tice mobitela ih je sve pokosio LG sa G2  i N5 te Apple sa 5S i 5C.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 13:38 (Mitch).

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

da Note 3 je druga kategorija ali bitno je da uvijek imaju najjači model, to im je izgleda jako važno i zato i nabrijavaju benchmarke i slične gluposti, N5 je isto tako druga kategorija jer cijenom mu je teško konkurirati, nešto su pričali da će google ugasiti cijelu Nexus liniju ali vidjet ćemo šta će biti od toga, ja se nadam da neće :)

www.pazii.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

i zbog vas imamo situaciju sa mobitelima kakvu imamo, bezvezno pumpanje jezgri i rama bez ikakvog smisla. samo "velike brojke" se spominju a to vam, kao, nije bitno. pffff i buhahahaha

http://mob.hr/osvrt-hype-zvani-galaxy-s5/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

o čemu ti pričaš i kome se obraćaš?

www.pazii.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice