Spigen slučajno 'procurio' slike Galaxy S5

poruka: 55
|
čitano: 7.071
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Spigen je objavio nove caseove i tako leakao slike novog S5 (što nije prvi slučaj, jer su tako leakali Nexus 5 i Note3). 

Na fotografijama se vidi da je riječ o 2 različita uređaja, jedan sa svim kapacitativnim tipkama, a drugi s normalnim home buttonom, kao i do sada. 

Hoće li to biti zaista to, vidjet ćemo za par dana. Dotad... 

[LINK]

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 2
17 godina
Re: Spigen slučajno 'procurio' slike Galaxy S5
Ha moguće, ali screenshot definitivno nije.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
13 godina
neaktivan

Ovaj sa tipkom bude obični S5, a bez tipke bude S5 Prime sa 2K ekranom i još nekim boljim glupostima u odnosu na obični S5.

FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar
16 godina

Ovaj case sa plusevima izgleda super.

Inače, kapacitivnim.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K // 6GB DDR3 // GTX770? // Ereboss? // Silencio 652
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne mora značiti, doći će dio redizajna TW-a. Mislim, ne mora ništa biti točno, a opet može i sve biti točno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Preveliki su rubovi gore i dole, ali i da nisu, kaj se ima videti kroz masku? Ekran, ko i svaki drugi.

A gde bi trebal biti čitač otisaka, umjesto home tipke?

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

2k rezolucija i 21MP kamera pa to je odlicno!

15 godina
TheThing kaže...

Ti znaš da je 2K rezolucija također i 1080p?

Swedish latin super funk.
16 godina
sirka666 kaže...
TheThing kaže...

Ti znaš da je 2K rezolucija također i 1080p?

Mislio je 1440p.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K // 6GB DDR3 // GTX770? // Ereboss? // Silencio 652
17 godina
TheThing kaže...

uuuuu 21MP kamera uuuuu

I opet gore stave f/2 da bi jos vise marketinski podigli to, a senzor banana kao i rendering gdje ih Nokia dere.

Ja mislim da na Samsungu nikad nećemo vidjet nešto više iznadprosječnu kameru ili među najboljima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina

pa po mom iskustvu redom s2 s3 s4 su imali vrhunske kamere u odnosu na konkurenciju ... i prednju i zadnju ..

Moj PC  
5 4 hvala 0
16 godina
Imali su prosjecne kamere.
17 godina
Over(C)lock kaže...

pa po mom iskustvu redom s2 s3 s4 su imali vrhunske kamere u odnosu na konkurenciju ... i prednju i zadnju ..

Vrhunsku u odnosu na konkurenciju?

Pogledaj S4 vs G2 vs L1020

Jako mi je žao što samo oni nude AMOLED ekran, ali onda gore naseru meni bespotreban i glup TW zajedno sa prosječnom kamerom i baterijom u plastici za premium cijenu.

Čemu da to kupim, kad netko drugi nudi isto to bolje, za prilično manju cijenu?

14 godina
neaktivan

Hoce li biti live prijenos Unpacked eventa? Koliko sam ja shvatio pocinje sutra u 20:00?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Imali su prosjecne kamere.

A ono, SII i SIII su imali iznadprosječne kamere za ono vrijeme, a S4 ima odličnu kameru u odnosu na HTC i SONY (iako dijele isti senzor) i može se reć iznadprosječnu (prosječna kamera na mobitelima je ipak kod mobitela tipa Desire 300, Galaxy Mini, itd.), a Nokia je tu ipak top trenutno u mobilnom svijetu - počevši od senzora koji je površinom veći čak i od senzora na S4 zoomu, ali ima veliku manu da bi bila poštena konkurencija, a to je WP radi kojega ga gro korisnika izbjegava.

SII je imao senzor u samome vrhu, a to potvrđuje i činjenica da je taj senzor korišten kod sljedećeg top modela jedne konkurentske firme. Za SIII isto mislim da nije bilo neke dobre konkurencije, bar koliko se sjećam. 

16 godina
neaktivan

Evo i dijela stražnje stranice bez covera. Onaj skroz lijevo ima drugačiji bezel oko 3.5mm jacka. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 20:54 (Mitsuoka).

1 2 hvala 0
14 godina
protjeran

Kaj ni je to isto, samo je odraz svjetlosti drugačiji zbog završne obrade?

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj bolje. 

16 godina
neaktivan

Pošto vidim da ljudi ne kuže, evo da nacrtam, kako je ovo isto?

EDIT: {#} ne znam kako je ovo ispalo, a ja već izbrisao sliku, nacrtan ponovo.

EDIT: Evo

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 21:37 (Mitsuoka).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mitch, vidi lockscreen, izgleda da je Spigen ipak dobro prenio sve {#}

0 0 hvala 2
17 godina
Cisto lijepo dizajnirano, solidno ovog puta.
16 godina
neaktivan

Poprilično mi se sviđa gumirana stražnja stranica, Nexus 7 look-a-like.

0 0 hvala 0
17 godina
Gdje si vidio to?
16 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 11:55 (Mitsuoka).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Source?

http://make-everything-ok.com/
15 godina

A u P.... M....... koji vanserijski dizajn,.... nema što.

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

a je gadan u p*** m***** :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Mitsuoka kaže...

Mitch, vidi lockscreen, izgleda da je Spigen ipak dobro prenio sve {#}

Uf, ta odvratna task manager ikona...

14 godina
neaktivan

Evo i Tizen verzije

http://make-everything-ok.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 16:16 (Phill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Phill kaže...

Evo i Tizen verzije

Stvarno ne razumijem koja je poanta tog Tizena ako zele da bude kao andorid, ovako po izgledu mi se cini isti, malo je ljepsi Tizen jer ja volim taj ravniji dizajn, ali i novi touchwiz ce vjerojatno biti takav.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 17:44 (gamer34).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice