Sony ZX3

poruka: 15
|
čitano: 1.889
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Sony ZX3

Navodno nam dolazi nova zvijer iz Sony-eve kolekcije, pod nazivom Sony Xperia ZX3.

Od specki imamo QHD zaslon od 6,2",  4GB Ram-a za pogon ovog snaznog Snapdragon 810 SoC-a (Adreno 430, octa core-4x Cortex A57+ 4x CortexA53), te ocito novim senzorom od Sony-a, velicinom od 2/3", otvorom blende f1.2 uz rezoluciju od 22.1MP

Ako bude kao na glasinama, sve sto imam reci je 'Shut the fu.ck up and take my money'

Izvor: http://m.gsmarena.com/sony_xperia_z3x_gets_benchmarked_sporting_snapdragon_810-news-9812.php

2 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Sony ZX3

Samo sekunda da stavim M8 na njuškalo. 

Moj no1 željeni mob je bio Z Ultra, ali je bilo par stvari koje mi se nisu sviđale. Ali ovaj mi se stvarno čini vrh vrhova, šteta što nema veći ekran, ali dobro. Ako su stvarno istinite ove glasine onda M8 stvarno ide na njuškalo. Jedino ovaj ogromni objektiv, Lol? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 20:44 (Deawood).

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony ZX3

Mogao bi i moj Nexus na njuskalo, ovo ce biti brutalan telefon ako bude ovako, jos Xenon blic ako bude, amen

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony ZX3

Pa čista perverzija, samo me jedan dio muči oko kamere. Cijela Z linija ima odlične senzore, ali Sony zasere sa softverom... 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony ZX3

I meni se tako cinilo, ali usporedio sam S5 od strica i svoj Z1, Z1 daje daleko bolje indoor i low light slike , rekao bih da daje jedne od najboljih indoor i low light slika na trzistu, a o daylightu necu ni pricati.. Jedino kod Z je bio Superior Auto los, manual je bio dobar, kod Z1 je Superior auto odlican, a Manual mode fantastican

0 0 hvala 0
13 godina
Sony ZX3
Po meni je 6.2" daleko previše za mobitel.Ne stane ni u jedan džep i vrlo je nezgrapan. Gornja granica je 5.5".
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Sony ZX3
FileFicho kaže...
Po meni je 6.2" daleko previše za mobitel.Ne stane ni u jedan džep i vrlo je nezgrapan. Gornja granica je 5.5".

Kao da se svadjamo jel bolja plava il zelena boja :D tko voli nek izvoli, al meni je ok i mislim da bi se navikao i da nakon nekog vremena na manje nebi pomisljao

To ti je zenski moto, kad jednom probas veci..

14 godina
Sony ZX3

6,2" je ipak previše, osim ako se Sony ne riješi bezela (XZ2 ima cca u dijagonali tih 6,2")

Jedva čekam vidjeti fotke s ovom kamerom

1 0 hvala 0
14 godina
Sony ZX3

Svemirske specifikacije, ali nema šanse da bi to koristio kao smartphone. To je nakaradno ogromno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony ZX3

A dobro, tu je sad što ljudi što ćudi. Meni je 6.2" malčice premalo, 6.4" bi mi bilo savršeno, 0.2" 0.2"... Ako će se Sony maksimalno riješiti bezela onda odlično. Iako mi veći mobitel daje bolji feel u ruci nego manji, ovi Ajfonćeki mi se ne sviđaju jer su mali.

Vrijeme će pokazati... 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zuper kaže...

Svemirske specifikacije, ali nema šanse da bi to koristio kao smartphone. To je nakaradno ogromno.

Dok na primjer meni nebi bio nikakav problem i volio bi imati takav ekran. Imam 5'' ekran na mobitelu al ovo bi perverzija bilo imat :)

17 godina
Sony ZX3

Sve super, ali brate to je preveliko...

Nadam se compact verziji

tata
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To su trebali napraviti sa Z3 i mobitel bi po meni bio pun pogodak .. I sad je odličan, ali trebali su to u njega utrpati

GL&HF
15 godina
Sony ZX3

fotošop

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

fotošop

pa pise da vjerovatno ne izgleda tako..

6.2" je previse stvarno, 5" je ono vrh vrhova sto se mene tice. Specifikacije su zvjerske, ima da si nabavim jednog pa ga koristim ko tablet

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice