Ars techinca je objavio da su našli kod koji pri prisutnosti benchmark aplikacija na galaxy note 3 aktivira boost CPUa i time daje 20% veće performanse.
Ideja je stigla iz usporedbe dva podjednaka CPUa kod LG G2 uređaja i Gx Note 3 uređaja.
Ars techinca je objavio da su našli kod koji pri prisutnosti benchmark aplikacija na galaxy note 3 aktivira boost CPUa i time daje 20% veće performanse.
Ideja je stigla iz usporedbe dva podjednaka CPUa kod LG G2 uređaja i Gx Note 3 uređaja.
http://arstechnica.com/gadgets/2013/10/galaxy-note-3s-benchmarking-adjustments-inflate-scores-by-up-to-20/
A što im to vrijedi, kad u praksi nula od tih 20% većih brojki. Evo igram se sa G2, i moram primjetiti da mi je ugodniji/fluidniji od S4 pa jel u benchmarku ispred ili iza, vrlo važno.
Ljudi vrlo brzo prokljuve koji mob stvarno bolje fercera, pa se pročuje. I obratno.
ne znam šta im to treba jer i bez tog namještanja su u testovima bolji od G2, samo bez veze ispadaju smješni i gube kredibilitet
ne znam šta im to treba jer i bez tog namještanja su u testovima bolji od G2, samo bez veze ispadaju smješni i gube kredibilitet
Sa S4 ne baš. A phablet Galaxy note3 baš nije direktna konkurencija.
Sa S4 ne baš. A phablet Galaxy note3 baš nije direktna konkurencija.
da ali s4 koristi s600 dok G2 i Note3 koriste s800 SOC
Ta vijest se ponavlja. Samo sto su ovaj put u kontekst ubacili njmladi Note 3. Cini se kao da neki namjerno zaboravljaju sto sinteticki benchmark zapravo je. Nerealno mjerenje hardvera u svakom pogledu a ako se jos da HW malo OCati. Pa to nij greda . Deco to je popularno u zadnjih 15g i stvrano se cudite ko pura dreku.